Bohemian Productions brengt Broadway naar Sint-Niklaas.
Al 10 jaar brengt Bohemian Productions grootste musicals naar Vlaanderen. Na heel wat bekende namen, waaronder de weergaloze en succesvolle musical Jesus Christ Superstar, pakken ze weer uit met een Broadway klassieker van formaat. In 2021 wordt deze klassieker van Andrew Lloyd Webber 40 jaar.


"Wij gaan met Bohemian Productions graag de uitdaging aan om hem alle eer aan te doen en tegelijk in een hedendaags jasje te steken" zegt Jeffrey De Block (voorzitter bij Bohemian Productions).


Een uitdaging is het zeker, want Cats is een heel energieke voorstelling, waarin er constant gedanst wordt.

De katten bewegen altijd.


Bohemian Productions heeft hier ook een primeur te pakken, want voor het eerst zal de productie in een nieuwe én Vlaamse vertaling van Johan Depaepe gebracht worden. Regisseur van dienst is opnieuw Jaak Lema (bekend van ’40-’50, Pocahontas, de Ketnetmusical…) die eerder voor Bohemian Productions “Jesus Christ Superstar” regisseerde.


Daarnaast wordt er opnieuw gekozen voor een draadloos, individueel hoofdtelefoonsysteem, maar eentje dat nog beter is dan bij “Jesus Christ Superstar” en een helderder, dieper geluid biedt aan de luisteraar. Geluidsfirma TWIN4U, de jarenlange partner van Bohemian, kocht 800 van deze hoofdtelefoons en vormt daarmee een toonaangevend bedrijf in deze nieuwe, door het publiek geliefde technologie.


Het verhaal

De musical CATS is gebaseerd op de dichtbundel “Old Pussum’s Book of Practical Cats” van T.S. Eliot en vertelt over het leven van de “Jellicle cats”, een denkbeeldige kattensoort die samenleeft op een vuilnisbelt. Gedurende de voorstelling maakt het publiek kennis met deze katten, elk met hun eigen persoonlijkheid en karakter. Al snel blijkt dat ze heel wat menselijke trekjes hebben en dat de voorstelling het publiek een spiegel voorhoudt. Dat is de insteek die Bohemian Productions in de voorstelling wil steken.De cast is nog niet bekend, maar wil je hier graag deel van uitmaken, dan is er goed nieuws...


Bohemian Productions lanceert hierbij een auditieoproep en is op zoek naar dansers én zangers, die in 2 groepen zullen opgedeeld worden: een groep dansers die sterk is in dans, maar niet over (sterke) zangcapaciteiten hoeft te beschikken. Deze mensen kunnen een uitdagende choreografie aan. Daarnaast een groep zangers/bewegers die sterk is in zang, maar gematigde dansvaardigheden mogen hebben. Het is de bedoeling dat beide groepen samen op scène staan en er ook samen één geheel van maken.

De audities zullen plaatsvinden op 6, 7, 13 en 14 juni 2020 en daarvoor kan je je dus nu al inschrijven.

Heb je dans, zang en acteertalent, laat dan die kat in je naar boven komen. Alle info op www.bohemianproductions.be


De Vlaamse CATS gaat in april volgend jaar in première. Er zijn 9 tot 15 voorstellingen gepland in 't Bau-huis in het beroemde Sint-Niklaas. Deze mooie evenementenhal is ideaal om de thuis van de katten in te bouwen en het publiek mee te zuigen in deze fantasiewereld. Bovendien biedt de zaal mooie faciliteiten, vlotte toegankelijkheid (aan de ring en station gelegen) en ruime parkeerplaats.

Wij kijken nu al uit naar de première op 23 april 2021. Wie graag Bohemian Productions eerder aan het werk ziet, kan op 24, 25, 26 april 2020 gaan kijken naar hun musicalcreatie “METTE” in de stadsschouwburg van Sint-Niklaas.


Tickets en alle info op www.bohemianproductions.beheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0