Bv’s marcheren op de rode loper voor de scouts forever

Bekend Vlaanderen stapte vandaag via de rode loper even de scouts in.

Zo kwamen de zonen van Sven De Ridder en Peter Thyssen supporteren voor hun vader.

Zus Linda De Ridder kon uiteraard ook niet ontbreken. Ook Nonkel Jef (Ivo Pauwels) was paraat.
De familie-bende kwam ook eens een kijken nemen, de bomma (Annie Geeraerts) en Albert (Ray Verhaeghe) brachten Hanne (Margot Hallemans) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) mee.
Ook de musicalwereld was mooi vertegenwoordigd met Liv Van Aelst die vergezeld was van haar man Leo De Clippeleir en Annelies Boel (oa. 40-45) die samen een kijkje kwam nemen met Nicoline Hummel Ook Jasmine Jaspers (oa. The Rocky Horror show) was van de partij.Vele andere bv's volgden hun voetsporen om zo hun weg te vinden naar de première van 'de scouts forever'.


In de scouts forever maken we kennis met de broers Thomas (Kobe Van Herwegen) en Jerry (Brik Van Dyck), de ene al wat succesvoller dan de andere of lijkt dat alleen maar zo?
Ze vragen zich af of de knappe Karen (Leen Dendievel) nog altijd menig mannenhart tilt doet slaan en of de verlegen Peggy (Joyce Beullens) nog altijd dezelfde is gebleven.
Ludo (Sven De Ridder) lijkt alleszins nog geen haar veranderd, alhoewel ook dat te betwisten valt.

1 ding is zeker, Mon Beton (Peter Thyssen), hun voormalige leider, is de man die hun allemaal terug samen brengt, 25 jaar na hun laatste scoutskamp.

Ze kijken met zen allen uit naar het reünie-weekend in de Ardennen. De bende vliegt er dadelijk in met competitieve scoutsspelletjes en kampvuurliedjes en wanen zich weer even enkele jaren jonger.

Maar al snel blijkt dat ze niet zomaar samengekomen zijn op hun oude kampplaats om herinneringen op te rakelen... een 25 jaar oud mysterie moet opgelost worden en dat zorgt voor hilarische maar ook emotionele momenten. Wie verbreekt zijn eed? Wie komt er uit de kast?De scouts forever is een stevige komedie onder de regie Sven De Ridder. Het scenario schreef hij samen met Brik Van Dyck. Voor de Sven De Ridder Company is dit de tweede zomerproductie. Na het succes van De Créme Glace Oorlog vorig jaar, kondigden ze aan het einde van deze première met veel vreugde aan dat ze het theaterstuk wegens succes opnieuw gaan opvoeren.

Het decor van ‘de scouts forever’ is krachtig opgebouwd en voorzien van een aantal typische scoutstaferelen zoals een kampvuur, een apenbrug, en een Hudo. Al wie ooit in de de scouts gezeten heeft, zal zich dadelijk thuisvoelen in de ‘bosrijke’ omgeving.
Er waait zelfs een fris windje door de bomen dankzij de recent geplaatste airco in het Elckerlyc theater. Maar pas wel op voor het loslopend wild in de buurt.Ienne minne mutte ... welke datum ga jij eens mee op kamp? Dat kan nog tot en met 24 augustus in Theater Elckerlyc. Macadam, macadam, macadam dam dam...


Foto's: Stijn Vandeput

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0