Carry Goossens is een gepensioneerde Cowboy
In de Zwarte Zaal van het Fakkelheater is 'Cowboy met pensioen' in première gegaan. Een conference vertelt en gezongen door cowboy Carry Goossens.


Acteurs gaan niet met pensioen. Cowboys ook niet. Dus ik ook niet.

Acteurs willen niet ingelijfd worden bij de Bond van Gepensioneerden. En Cowboys ook niet.

En daar hebben ze een goede reden voor. Wij moeten doorgaan, tot het echt niet meer gaat. Maar ondertussen sta je daar dan met je pensioenbrief in de hand. Onvermijdelijk sta je dan ook even stil bij de 65 jaren die als een flits voorbij gevlogen lijken te zijn.


Deze lichtvoetige conference is een trip doorheen het leven van Carry, waarin hij ons meeneemt van zijn tienerjaren tot aan zijn pensioen. Het is een heel eerlijke voorstelling en helemaal in zijn stijl, met de nodige humor en spontaniteit.


Maar het is ook verrassend, want hij brengt verschillende nummers, ook in zijn eigen stijl, maar anders dan we van hem gewoon zijn. Tijdens die nummers wordt hij bijgestaan door een 3-koppige gepensioneerden band. Maar erg goede muzikanten. Het is vooral op oudere gericht, maar ook jongeren kunnen hiervan genieten, omdat het op zo een leuke manier gebracht wordt.


Hij vertelt over zijn carrière en hoe die zo gelopen is, over zijn passie van de country muziek, zijn liefde voor dieren...

Maar ook maakt hij een duidelijk statement, dat hij niet wil evolueren met de digitaliteit. Hij is tegen social media en hij noemt zichzelf ook een 'digibeet', want dat is iemand die niet met digitale media om kan gaan. Het woord is een neologisme en is een analogie van het woord analfabeet.


Wil je Carry op zijn puurst zien en meer te weten komen over zijn levensloop?

Genieten van een muzikale voorstelling met eerlijke waargebeurde verhalen en een komische toets?


Bestel dan snel tickets!
Voor alle speeldata:

https://www.garifuna.be/agenda

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0