Daisy Thys stopt bij het Witte Paard

Daisy Thys staat al tien jaar lang in de zomer revue van Het Witte Paard. Maar na dit jaar stopt ze ermee, dat kondigde ze zelf aan op Facebook.


Jos Dom wil de show vernieuwen, en wil het pure revue theater doen vergeten. (zie eerder artikel) De nieuwe show zou veel meer met visuele acts werken. De revues duurden de afgelopen jaren makkelijk drie uur of langer, een probleem dat al langer gekend is in het Witte Paard. Dat ze dat nu ten koste van haar hoogtepunt aanpakken, is de druppel voor Thys.


Daisy had een solo nummer in de show, maar gisteren werd echter besloten om dat solonummer te schrappen. Alle tijd die de afgelopen weken geïnvesteerd werd gaat nu zomaar de prullenbak in.


“De show is te lang, maar om dan als ‘minste’ uit de bus te komen doet veel hartzeer....”, klinkt het op Facebook pagina van Thys. “Niet alleen omdat mijn jarenlange inzet op deze manier gewoon in het niets verdwijnt, maar ook mijn zelfvertrouwen als zangeres en vertelster een knauw krijgt omdat mijn hart en ziel in dit nummer zat en ik dacht dat dat ook te horen was..”

Thys heeft ondertussen dan ook besloten om er na deze zomer te stoppen bij het Witte paard.

“Ik zal deze show absoluut nog doen wat er verder van mij gevraagd wordt en met de grootste overtuiging....maar dan sluit na 10jaar voor mij de deur.....sorry aan de fans.....maar ik ga nog niet met pensioen.....tot elders ergens in het land”.

Aanstaande vrijdag gaat de show ‘Imagination 2019’ in première in Het Witte Paard van Blankenberge.

Imagination is te zien vanaf 19 juli 2019 in het Witte Paard te Blankenberge om 20u30.

tickets kan je boeken op www.witte-paard.beheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0