De hitmusical ‘MAMMA MIA!’ verkocht al 60.000 tickets

Let op de informatie in dit artikel mogelijk niet actueel wegens het corona virus: Vrijdag 13 maart 2020 om 00u30 is beslist om de voorstelling te verplaatsen

Update Corona Virus: De shows van Mamma Mia zijn uitgesteld naar een latere datum meer info


Zaterdagavond ging in de Antwerpse Stadsschouwburg ‘MAMMA MIA!’ in première.  Met Tinne Oltmans (Sofie), Michiel De Meyer (Sky), Ann Van den Broeck (Donna), Ilse La Monaca (Rosie), Stany Crets (Bill), Govert Deploige (Harry) en het debuterende tweetal Johan Terryn (Sam) en Evi Hanssen (Tanya), staat er een indrukwekkende cast op het toneel. Na afloop van de feestelijke voorstelling reageerde Bekend Vlaanderen laaiend enthousiast:

Evi is dé revelatie en ik wist niet dat er zoveel bekende ABBA-nummers zijn”, zei Koen Crucke.
Ik ben een ABBA-fan en nu in het Vlaams, het voegt wel iets toe. Wij hebben genoten”, zei Antwerps burgemeester Bart De Wever, die in een opvallende 70's disco-outfit met zijn vrouw en dochter Liesbet op de rode loper verscheen: “Het stond zo in de uitnodiging en wij hebben ons daar strikt aan gehouden.

Met ondertussen meer dan 60.000 verkochte tickets en een maximum verlenging tot zondag 12 april, want daarna is het echt afgelopen, is de gloednieuwe Vlaamse versie van ‘MAMMA MIA!’ nu al een schot in de roos. In een 70's disco-outfit of zomers chique, verzamelde Bekend Vlaanderen zaterdagavond in de Antwerpse Stadsschouwburg. Omstaanders kwamen ogen te kort toen de meer dan 60 bv’s hun opwachting maakten op de rode loper, die voor de gelegenheid herwerkt was in een prachtige aanloopstijger, die het Griekse vakantiegevoel meteen opriep. Het publiek was na afloop van de voorstelling bijzonder enthousiast over wat het te zien kreeg.


Regisseur Stijn Conix: “Dit zijn heel fijne avonden om mee te maken. Er is soms weinig vreugde in het leven van de mensen, dus dit maakt u eigenlijk blij. ABBA heeft voor fantastische momenten gezorgd en deze cast, met ook heel veel jong talent op het podium, doet exact hetzelfde, waardoor je een geweldige avond beleeft.

Meer info op www.deepbridge.be


LINK: Lees onze recensie hierheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0