De pups van PAW Patrol racen door het theaterNa het grote succes van de serie PAW Patrol op tv kon het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups in de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’. Deep Bridge brengt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., eind augustus naar Antwerpen, Gent, Oostende & Hasselt.


In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?


Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater.

Na de show kunnen de kleine theaterbezoekers op de foto gaan met enkele van de pups. En zo heb je een blijvende herinnering aan die fantastische show.


Meer info op: https://deepbridge.be/shows/paw-patrol-live/


Extra theatervoorstellingen voor populaire Nick Jr.-serie PAW Patrol Live!


Het is grote vakantie, niet alleen voor de schoolgaande jeugd, maar ook voor de allerkleinsten die samen met hun ouders en grootouders enorm uitkijken naar PAW Patrol Live! “De Grote Race”. De internationale theatershow, afgeleid van het populaire Nick Jr.-programma, gooit hoge ogen bij het jonge volkje dat zich geweldig amuseert tijdens “De Grote Race”. Dit weekend vond de première plaats in Rotterdam en na afloop waren de bezoekers unaniem lovend:


“We hebben ons geweldig geamuseerd. Dit is echt een leuk uitje voor het ganse gezin, want niet alleen de kleinsten vinden het tof, wij vonden het heerlijk”, klonk het bij een aantal bezoekers enthousiast.

Op 20 augustus kan je naar PAW Patrol Live! “De Grote Race” gaan kijken in het Hasseltse Ethias Theater. Op 22 augustus speelt de show in het Oostendse Kursaal. Op 24 en 25 augustus is Capitole Gent aan de beurt en de laatste voorstellingen kan je op 30 en 31 augustus, en nu ook op 1 september, meepakken in de Antwerpse Stadsschouwburg. “Omdat de vraag naar tickets zo groot is, hebben we in overleg met de productie besloten om extra voorstellingen toe te voegen aan de agenda, alleen raden we iedereen aan om niet te lang te wachten als je nog kaartjes wil bestellen voor dé theatersensatie van de zomer”, klinkt het bij Deep Bridge, dat samen met Van Hoorne Entertainment deze productie naar Vlaanderen haalt.

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0