De strafste musical stemmen samen dat geeft non-stop kippenvel

Half musical-Vlaanderen was vanavond aanwezig op de première van 'The Best of Musicals - at the Movies' in de stadsschouwburg van Antwerpen. Ze wouden allemaal even komen genieten van deze prachtige stemmen van hun collega's.Music Hall brengt enkele van de strafste musical stemmen samen met de grootste hits uit bekende musicalfilms zoals La La Land, Bohemian Rhapsody, The Greatest Showman, Les Misérables, Rocket Man, The Prince of Egypt, Footloose, Titanic, The Bodyguard, An Officer and a Gentleman,... en creëert zo een streling voor het oor.


De cast bestaat ook deze keer uit gelauwerde musical stemmen. Zo mogen o.a. Charlotte Campion, Chris Van Tongelen, Goele De Raedt, Wim Van Den Driessche, Elke Buyle, Marleen van der Loo en Gene Thomas in deze derde editie hun kunsten tentoonspreiden. Naast deze toppers staan er met Eva-Jane Smeenk en Ivann Vermeer ook 2 fantastische vocalisten voor het eerst in hun carrière in een musicalproductie!Een sterk staaltje zangkunsten, vele glitterkostuums en mooi gevormde duo's of meer zorgen voor een constant entertainment. Het is moeilijk om stil te blijven zitten op je stoel, maar probeer tijdens het mee swingen/zingen toch ook te genieten van deze Vlaamse toppers die letterlijk het beste van zichzelf geven.


Onze musical-sterren zorgen ook voor geweldige kippenvel momenten in de show zoals net voor de pauze met "the show must go on"...


Wil je zelf ook eens gaan genieten van deze prachtige samenzang? Boek dan je tickets voor één van de voorstellingen in februari in Capitole Gent op 21,22 of 23 februari 2020. Als je zeer snel bent, kan je misschien nog een ticketje voor vandaag vast krijgen voor de laatste voorstelling in Antwerpen in de Stadschouwburg.

Tickets: https://www.musichall.be/tickets/


Kijk hier al even mee naar het spetterende einde van de show. En nee hoor, daarmee heb je zeker niet alles gezien!
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0