De volledige cast van Sneeuwwitje is bekend

Vanaf 22 februari kan je in Antwerpen,Gent, Plopsa De Panne én Hasselt gaan kijken naar een gloednieuwe versie van de musical ‘Sneeuwwitje’, met radiopresentatrice, musicalactrice (‘Troep’) en voormalige Ketnet-‘Held’ Maureen Vanherberghen in haar eerste grote hoofdrol. Voor haar en de cast wordt het bijzonder, want producent Deep Bridge pakt uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje. Een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums. Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke namen afscheid van Titus en Fien, maar in een andere gedaante zijn ze in deze musical opnieuw van de partij.

Sneeuwwitje wordt straks wakker gekust (of niet) door Aaron Deveene, die momenteel als Jesse schittert in ‘Thuis.

Charlotte Campion is ‘de spiegel’, deels een meubel, deels een echte madam. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke en ze is ook de understudy voor de stiefmoeder. Die stiefmoeder wordt dan weer gespeeld door Jasmine Jaspers en haar knecht Laurenz Hoorelbeke.


Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen (‘My Fair Lady’), Nando Tilkin (‘The Wild Party’, ‘The Christmas Show’), Jens Sauviller (‘La Cage Aux Folles') en Zoë Guisson (‘The Christmas Show’) vervolledigen de cast. Het creatieve team van 'Sneeuwwitje' bestaat uit Mart van den Hout (regie), Ad van Dijk (muziek), Elvira van Bavinckhove (kostuums) en Marinus de Graaf (decor). Het script en de liedteksten zijn van Jan Meerman. headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0