De wilde charme van Ann Van den Broeck

Vorig seizoen liep het Theatercafé van de Rode Zaal 8 keer vol voor “Chansons Charmantes”, het gezelligste café-chantant op maandagavond in een productie van Fakkeltheater en Herman Van Hove. Het nieuwe seizoen start morgen met Ann Van den Broeck.Ann Van den Broeck is actrice, zangeres, musicalster. Vele rollen, vele gezichten, vele karakters, vele noten. Van hoog naar laag, van zacht naar brutaal, van gevoelig naar hard. Van klassiek over chanson naar pop en rock 'n' roll.


Dikwijls grotendeels de keuze van programmator of producent. In Chansons Charmantes laten we Ann zingen wat ze zelf het liefst hoort. En zingt. Carte blanche voor Ann. Oude en nieuwe pareltjes. Originele teksten en vertalingen van songs uit ons collectief geheugen. Bekende deuntjes in een nieuwe jas waarbij Ann zich laat inspireren door het prachtige pianospel van Thomas Vanhauwaert. Een meer dan aparte combinatie die voor passionale muzikale vonken zal zorgen.


Een mens kan veel doen met acht noten

8 muzikale maandagavonden in het Fakkeltheater met: “Chansons Charmantes” - De wilde charme van het chanson.


Maar ook Anne Mie Gils, Lissa Meyvis, Ode an die Freunde, Eddy et les Vedettes, Sam Verhoeven, Barbara Dex en Jo Lemaire zijn dit seizoen te gast. De warmte en de gezelligheid van het Theatercafé van de Rode Zaal zorgen telkens voor een bijzondere sfeer. Deze unieke maandagavonden zijn dan ook altijd snel uitverkocht. Snel zijn is dus de boodschap.


Reserveren: 070 246 036 - www.fakkeltheater.be

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0