Deep Bridge onthult de volledige cast en indrukwekkend decor van MAMMA MIA!

Vanmorgen werd de complete cast van 'Mamma Mia' voorgesteld aan de pers tijdens een gezellige ontbijtbabbel.


MAMMA MIA! is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie, een smakelijke portie nostalgie. Bruisend en energiek! En om te bewijzen dat dat ook voor mannen is, maakt Deep Bridge van de voorstelling op 19 maart een onvervalste Men’s Night! De “Men’s Night tickets” geven toegang tot de Daddy’s Cave, een gratis pint voor de voorstelling en een meet & greet met de vrouwelijke castleden.


De cast


Donna zal gespeeld worden door Ann Van den Broeck. Haar dochter Sophie wordt vertolkt door Tinne Oltmans. Niemand minder dan Evi Hanssen is aangekondigd als Tanya, een van de jeugdvriendinnen van Donna. En ook de derde vriendin is bekend: Ilse La Monaca zal Rosie spelen. De vriendinnen en bruidsmeisjes van Sophie worden vormgegeven door Helle Vanderheyden (Ellie + Alternate Sophie) en Shana Pieters (Lisa).
Uiteraard zijn er ook enkele sterke mannen opgetrommeld om tegengewicht te bieden voor al dat vrouwelijk geweld: Michiel De Meyer (Sky) zal de verloofde van Sophie spelen, bijgestaan door zijn vrienden Matthew Michel (Eddie) en Kenny Verelst (Pepper). De drie mogelijke vaders van Sophie worden gespeeld door Jeroen van Dyck, Johan Terryn en… niemand minder dan regisseur Stany Crets. Wie welke rol voor zich neemt, is nog even een verrassing.De strakke groepsdansen en heldere zangpartijen worden gebracht door het ensemble, dat bestaat uit Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers, Kars Huijink, Yannick Dijck, Jervin Weckx, Sven Tummeleer, Oonagh Jacobs, Barbara De Winter, Joke Van Robbroeck, Marije Van Sonsbeek, Sarah Goethals en Samantha De Water.
En niet alleen de cast is spectaculair, maar ook het decor zal heel speciaal worden! Deep Bridge gaat een stapje verder en voegt water toe aan het totaalplaatje.MAMMA MIA!


MAMMA MIA! ging op 6 april 1999 in wereldpremière op de Londense West End en loopt er nog altijd. Wereldwijd konden voorstellingen al op ruim 60 miljoen bezoekers rekenen. In 2008 ging de filmversie ‘MAMMA MIA! The Movie’ in première en in juli 2018 verscheen het vervolg ‘MAMMA MIA! Here we go again’. In 2019 viert ‘MAMMA MIA!’ de musical zijn 20e verjaardag in de Londense West End.


Deep Bridge brengt MAMMA MIA! naar Vlaanderen. De voorstelling wordt een volledig nieuwe versie die uiteraard met het grootste respect voor het origineel.


Het verhaal


MAMMA MIA! combineert de grootste hits van ABBA met een humoristisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie, die op het punt staat om te trouwen. Sophie wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, maar het blijkt niet eenvoudig om te ontdekken wie dat is… Ze wil een antwoord krijgen op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Alle bekende ABBA-hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.


Tickets: https://deepbridge.be/shows/mammamia/#tickets


Foto's: Bjorn Berth


headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0