Deep Bridge lanceert videoclip waar je haren van recht komen staan

Deep Bridge lanceert ter promotie van hun nieuwe musical een video clip. Koen Crucke brengt een adembenemende Vlaamse vertolking van het nummer I Am What I Am. Het is een nummer dat oorspronkelijk is geïntroduceerd in de Tony Award-winnende Broadway-musical La Cage aux Folles. De meest bekende versie van het nummer is dan weer gebracht door Gloria Gaynor.De voorstelling


“La Cage Aux Folles’ is een meesterwerk van humor en menselijkheid. Ik ben bijzonder gelukkig dat Stany Crets mij voor de rol van Zaza gevraagd heeft. Het is een cadeau en tegelijk een uitdaging die ik 200% wil aangaan.” Aan het woord is Koen Crucke (66), rasacteur met een subliem zangtalent. In ‘La Cage Aux Folles’ van Deep Bridge speelt hij de rol van travestie ‘Zaza’. “Toen Stany Crets me belde, dacht ik: Halleluja, eindelijk mag ik het een keertje spelen.” En dat het een rol is die op Crucke zijn lijf geschreven is, wordt al snel duidelijk. Een dikke laag make-up, een pruik en een glitterkostuum maken van hem een mooie vrouw, neem daarbij zijn acteertalent en het wordt een prachtige travestie.


Het stuk speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin, alias Zaza (Koen Crucke) en Georges (Johny Voners) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Ze runnen er de befaamde nachtclub ‘La Cage Aux Folles’ waar Zaza veel succes kent. Wanneer de zoon van Georges aankondigt dat hij wil trouwen met de dochter van een conservatieve politicus wordt hun leven op z’n kop gezet.


“In mijn vak zijn ontmoetingen erg belangrijk. Voor de allereerste keer samenwerken met Koen Crucke als tegenspeler en met Stany Crets als regisseur is zo’n geweldige ontmoeting! In een musical spelen is ook vernieuwend voor mij. Ik zing wel al jaren Aznavour, maar nu moet ik waarschijnlijk ook de beentjes heffen”, zegt Johny Voners.


Regisseur Stany Crets koos ervoor om 35 jaar na de première van ‘La Cage Aux Folles’ op Broadway, de musical naar Theater Elckerlyc te brengen. 35 jaar geleden zorgde de musical voor heel wat controversen want een homokoppel bracht je toen niet op de planken. Vandaag doe je dat wel. En hoe. Het wordt een humoristisch stuk maar het brengt tegelijkertijd ook een integer verhaal over familiewaarden, over onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie je bent, ongeacht je geaardheid.
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0