Deze vijf zijn een succes voor de paasvakantie

Deze paasvakantie of moeten we lentevakantie zeggen? Eender wat, het is een boeiende periode. Hier kan je naartoe met het hele gezin.


Roodkapje (+3)


Event-team brengt een eigentijdse versie van Roodkapje. Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma werd bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling.

Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet ze de vegetarische wolf Gerrit. Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zal de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?


Roodkapje zorgt samen met haar vrienden uit het dorp voor meer dan een uur muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan uiteraard garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een schitterend decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes is Roodkapje dé familievoorstelling die je dus niet mag missen!


Assepoester (+3)


Deepbridge duikt Theater Elckerlyc in voor Assepoester. Het is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk. De voorstelling is geschikt voor de hele familie: jong én oud genieten niet enkel van een fantasierijke voorstelling, maar ook van prachtige kostuums en aanstekelijke liedjes. Het publiek zal alle sprookjesfiguren ook écht ontmoeten tijdens een meet & greet. En wie verkleed naar de voorstelling komt, maakt kans op een fantastische prijs!


Spamalot (+9)


Stany Crets kennen we onder andere van de ‘Rocky Horror Show’, die in 2017 niks dan lof heeft ontvangen, en ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’ uit 2013. Elke internationale titel transformeert hij tot een stukje Vlaams erfgoed. En ook nu stelt hij niet teleur met SPAMALOT. Deze veel geprezen musical-klassieker was in 2011 een daverend succes, maar deze keer wordt het nóg briljanter, nóg grappiger en nóg uitbundiger. Ook nu zullen Koning Arthur en zijn bediende Patsy de zoektocht naar de Heilige Graal beginnen. Een avontuur waarin onze Vlaamse cast de sterren van de hemel zal zingen. Tegelijkertijd drijven ze de spot met het musicalgenre, want “’t Is goed in ’t eigen hert te kijken”.


K3 (+3)K3 bestaat dit jaar 20 jaar, en dat moet gevierd worden. In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs kan je weer meezingen en dansen met hun grootse hits. Het is een spectaculaire voorstelling vol verassingen. K3 is er voor iedereen, ook voor doven en slechthorenden. Speciaal voor hen komt er een K3 show die getolkt zal worden door een tolken Vlaamse gebarentaal!Studio 100 organiseert op 13/04 om 16u30 een K3-show die getolkt zal worden.


Sprookjessprokkelaar de musical (+6)

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon. De Efteling aan zee brengt deze musical naar Oostende.

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?


En met de bomma kan je ook naar BOSSEMANS & COPPENOLLE of DE KOLDERBRIGADE (+12)


Twee boezemvrienden, Frans Bossemans en August Coppenolle (Carry Goossens en Daan Hugaert), staan op het punt om hun jarenlange vriendschap bezegeld te zien door het huwelijk van Frans' zoon Tuur en Augusts dochter Georgette. De twee mannen dagdromen nog maar net over kleinkinderen of Madame Violette maakt haar intrede in Frans’ leven… Een flamboyante, onweerstaanbare dame met een wel zéér uitgesproken liefde voor voetbal.


Ook in het fakkeltheater speelt de klassieker DE KOLDERBRIGADE. Gaston & Leo de inspecteurs van dienst waren naast Romain Deconinck. In deze theaterversie zijn de inspecteurs van dienst het komische duo "Ben en Jerry". Commissaris Kolder heeft nog steeds hoofdpijn en de bazige hulpagente Adrie hoort nog steeds niet wanneer zij haar bril niet op heeft. Het komische viertal moet een verdwijning en een moord in een zaak oplossen. En dan zwijgen we nog over Juul Zenuw.


Later deze maand kan je nog naar Ketnetmusical "Troep", Hans en Grietje en de Piet Piraat Show


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0