Dit is James Cooke's Pocahontas


Na het succesvolle “Aladdin” dat door pers en publiek overladen werd met superlatieven, brengt theaterhuis Uitgezonderd. van James Cooke tijdens Paasvakantie 2020 een nieuwe familiemusical naar Vlaanderen. Indiaanse klanken zullen het waargebeurde verhaal van Pocahontasen haar indianenstam vertellen die geconfronteerd worden met de Engelse ontdekkingsreiziger John Smith en zijn schip vol gelukzoekers.


Het verhaal van Pocahontas is gekend door de Disneyfilm, maar wordt nu voor de allereerste keer ooit leven ingeblazen in het theater. En wie beter dan Silke Mastbooms (finaliste The Voice Van Vlaanderen 2012) kan deze titelrol op zich nemen? Zij wordt versterkt door Juan Gerlo, beter gekend bij het jonge volk als hoofdrolspeler Jonas in de populaire Ketnet-reeks Ghostrockers.


Artistiek zaakvoerder James Cooke licht vol overtuiging zijn keuze toe: "Silke is een pittige dame met een dijk van een stem én ze heeft geen uren nodig in de make up stoel. Zij ís gewoon Pocahontas!"
Silke vult aan: "Ik denk dat Pocahontas en ik allebei zeer nieuwsgierig zijn. Ik ben ook nooit echt een elegant prinsesje geweest en ook dat zie ik niet bepaald in Pocahontas".Geen Pocahontas zonder John Smith. De rol van deze knappe Westerse ontdekkingsreiziger wordt vertolkt door Juan Gerlo"Juan kwam tijdens de auditie al even langs om een scène mee te spelen. Je voelt onmiddelijk dat hij heel goed weet wat hij doet en dat ook zeer professioneel aanpakt. Dat is exact wat ik nodig heb, zeker nu ik mijn eerste hoofdrol in een musical te pakken heb!" lacht Silke. 


Op de bekendmaking van de voltallige hoofdcast is het nog even wachten, maar ook ditmaal verzekert Uitgezonderd. uit te pakken met een een sterke hoofdcast en een groots ensemble. Uitgezonderd. doet beroep op hetzelfde creatieve team als bij de vorige familiemusical 'Aladdin'.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0