Natalia & Jef Neve bijten de spits af in het Studio 100 Pop-Up Theater

De concerten die House of Entertainment in juli organiseert in het Studio 100 Pop-Up Theater te Puurs nam een vliegende start met Natalia en Jef Neve. Toen de voorwaarden waaronder events tijdens de zomermaanden kunnen plaatsvinden duidelijk werden, bleven allround entertainmentbedrijf House of Entertainment en Studio 100 allerminst bij de pakken zitten. Het Studio 100 theater in puurs is nu een intieme concertzaal met binnenkort optredens van The Starlings, Glennis Grace, Christoff, Belle Perez, Willy Sommers, Nick & Simon, De Romeo’s, Lindsay & Herbert én Dana Winner.


Eerste optreden Samson & Marie


Eind vorig jaar werd Marie Verhulst officieel voorgesteld als het nieuwe baasje van Samson, een taak die ze na 30 jaar overneemt van haar vader Gert. Eind december 2020 is het duo opnieuw te gast tijdens de afscheidsshows van ‘Samson & Gert’, maar ondertussen lanceerden Samson & Marie al hun 2desingle ‘Grote rode luchtballon’, zijn er in september 2020 gloednieuwe afleveringen van de tv-serie ‘Samson & Marie’ op Ketnet en kan je op zondag 12 juli in de gezellige bubbelsetting van het Studio 100 Pop-Up Theater komen kijken naar hun eerste optredens.


Iedereen moet inbinden


Dat de organisator House of Entertainment hier niet rijk van gaat worden is wel duidelijk. Iedereen moet inbinden artiesten, techniek zelfs de zaal verhuur moest aangepast worden om het project rendabel en corona vrij te maken.


 “Door de coronacrisis waren onze shows in Plopsaland en al onze optredens op verschillende zomerfestivals weggevallen of verplaatst naar volgend jaar. We zijn dan ook heel blij dat deze intieme concerten in het Pop-Up Theater nu aangekondigd worden. Het zijn meteen de eerste eigen optredens van Samson en mij, naast mijn passage in de Afscheidsshows van Samson & Gert. Ik zal waarschijnlijk een beetje zenuwachtig zijn, maar ik weet zeker dat wanneer ik in de vertrouwde ogen van Samson kijk, mij dat onmiddellijk gaat geruststellen. We gaan er samen met het publiek een zomerse knal op geven.” zegt Marie Verhulst
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0