Evi Hanssen is op zoek

Deepbridge kondigde aan dat Evi Hanssen binnenkort te zien zal zijn in de ABBA-musical Mamma Mia van Stany Crets.


Een verrassende carrièreswitch die volgens Evi echter noodzakelijk was. Als jong meisje was Evi Hanssen niet meteen gebeten door de musical microbe, maar toch was ze fan van klassiekers als Annie, The Sound of Music en Mary Poppins. “Ik wou vooral op een podium staan,” klinkt het bij Evi. Diep vanbinnen droomde ik er toch wel van om ooit in een musical te staan. Evi moest dan ook niet lang nadenken toen ze haar voor Mamma Mia vroegen.


"Zeker ook omdat Stany Crets de regisseur is. Ik weet dat hij er naar goeie gewoonte zijn eigenwijze stempel op gaat drukken".

Een klein halfjaar heeft Evi Hanssen in haar agenda geblokkeerd voor de voorstellingen van Mamma Mia in het voorjaar van 2020. Opvallend lang voor iemand die tot de leading lady’s van tv wordt gerekend in zowel Vlaanderen als Nederland. Maar voor Evi was het een noodzakelijke keuze. Om een heel goeie reden,


“Ik werd er niet meer gelukkig van om altijd dezelfde dingen te doen. Ik wou ruimte maken voor nieuwe dingen die ik écht graag doe. En dat is nu de ABBA-musical. Ik heb tv-werk geweigerd dat nu succesvol is met iemand anders. Als ik dat zie, ben ik wel blij voor die persoon in kwestie, maar voor mezelf voel ik een enorme opluchting. Omdat ik heel goed weet: ik heb dat al honderd keer gedaan"

Evi Hanssen wil ook nog goed worden in iets anders en daar hoort nu die ABBA-musical bij. In Mamma Mia zal ze naast ervaren musical acteurs als Ann Van den Broeck en Tinne Oltmans staan. Ik kijk er al naar uit om met iedereen op een podium te staan zingen en dansen. "Ik zoek het geluk bij ABBA"
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0