EWT stelt nieuw seizoen voor

In deze speciale tijden stelt het EWT theater zijn nieuw seizoen voor met op de cover alle EWT'ers vannuit hun kot.

Vanaf september "als het god belieft" start het nieuwe theaterseizoen in Deurne.


Ik spring uit een vliegmachien Van 04 september 2020 tot en met 18 oktober 2020

Wat doe je als je op reis wil naar verre landen maar absoluut niet in een vliegtuig durft stappen? Altijd naar de Ardennen of Plopsaland gaan? Of toch maar eens die cursus proberen om je vliegangst te overwinnen met alle hilarische gevolgen van dien?


Nondedju! Van 06 november 2020 tot en met 20 december 2020

Binnen de kloostermuren verloopt alles niet altijd zoals wij het wel vermoeden. En niet alle nonnen zijn even lief voor elkaar zoals de bisschop wel zou willen. Als er ook nog een onverwachte zwangerschap haar intrede maakt in de gemeenschap, is het hek helemaal van de dam.


De scheve schaats Van 08 januari 2021 tot en met 21 februari 2021

Ouderwetse winters vragen om lange schaatstochtjes op de Schotense vaart. Maar als manlief niet mee kan en er al snel 'scheef' wordt geschaatst, begeeft iedereen zich op 'glad ijs'.


Wij Samen Van 12 maart 2021 tot en met 18 april 2021Op vraag van vele toeschouwers en omdat we blijven geloven in de schoonheid van dit grootste EWT-succes in 25 jaar, brengen we, 21 jaar na de creatie en 10 jaar na de laatste herneming, opnieuw deze prachtige komedie over de vriendschap tussen een vader en zoon. Ze hebben beiden hun kleine en grote verlangens, gebreken en onzekerheden maar hun vriendschap en sterke band is nooit kapot te krijgen, wie of wat er ook tussen hen probeert te komen.


Van 07 mei 2021 tot en met 20 juni 2021

Zes vriendinnen beklimmen jaarlijks de heuvels van de Sancerre met de fiets. Hun vertrouwen krijgt af en toe flinke klappen maar gelukkig winnen dankzij 'le petit ballon de vin blanc', de vriendschap en de humor altijd weer!


headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0