EWT theater brengt met Paprika, een heerlijk pikante komedie op het randje


We kunnen het nieuwe jaar niet beter inzetten, dan met een heerlijke hilarische komedie moeten ze bij het EWT theater gedacht hebben en gelijk hebben ze. Gisteren was bekend Vlaanderen getuige van een schitterende première in het gezellige EWT Theater te Deurne. Er waren die avond maar liefst 4 premières in Antwerpen, maar nergens ging het er zo heet aan toe als in "Paprika".


Paprika is oorspronkelijk een Franse komedie van Pierre Palmade en is voor de gelegenheid in een Nederlandstalig jasje gegoten door Frank De Kaey. Door Van Boeckel neemt de regie op zich er hij heeft er zijn eigen touch aan gegeven wat wij bijzonder kunnen smaken. Het is geen billenkletser, maar een stuk met hoogtes en laagtes en dat maakt het juist zo interessant. Hilariteit alom, maar ook ontroering en dat alles in een pikante sfeer, want toegegeven het gaat er soms hevig aan toe, maar altijd juist op het randje.


Het verhaal


Als paaldanseres en vrouw van-ietwat-lichtere-zeden is het niet altijd gemakkelijk om je eeuwige glimlach te bewaren. Zeker niet als er onverwacht een jonge kerel voor de deur staat die beweert je zoon te zijn. Doen alsof je de werkvrouw bent, lijkt de enigste oplossing om deze ramp te ontlopen. Maar als een verliefde conciërge, een hitsige brandweerman en je betweterige beste vriendin er zich ook mee willen bemoeien, gaat het van kwaad naar erger!


Alles speelt zich af op het appartement van Eva (Daisy Thys) alias Paprika. Vanaf het begin trakteert Daisy Thys het publiek op een plezant schouwspel en dat wordt er alleen maar beter op naarmate het stuk vordert. Zij weet deze rol met verve en zo'n overtuiging te brengen, maar vooral met heel veel humor. Het is als het ware op haar lijf en leden geschreven. Wie die overtuiging ook beheerst is Annik Pauwels, ook een vaste waarde binnen het EWT en wij weten waarom. Ze schittert in de rol van Clémantine, de vulgaire beste vriendin en zorgt voor menig lachsalvo. Ook Brent Pannier laat als nieuw gezicht bij het EWT zien wat hij allemaal in zijn mars heeft en dat is heel wat. Verder zorgen Marc Verbruggen en Paul Maes, als Meneer Goris en Stefaan voor wat bloot vlees en pikante taferelen. De temperatuur was meteen met een aantal graden gestegen en het publiek werd er alvast wild van. .


Wil je ook zo'n wilde en hilarische avond beleven en eens proeven van een pikante "Paprika"?


Je kan deze "hot peppers" nog tot 23 februari bewonderen en wij garanderen dat je ervan zal smullen en beloven dat je er geen indigestie aan zal overhouden!


Meer info en tickets: www.ewt.be
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0