Ezels voor het goede doel bij AED

Op donderdag 17 oktober vindt de veiling van de Donkey Parade 2019 plaats bij AED Studios in Lint. De 40 kleurrijke ezels die de afgelopen maanden over heel Vlaanderen te bezichtigen waren, worden nu allemaal samen gebracht bij AED, alvorens ze na de veiling voor het goede doel een permanente nieuwe thuis zullen krijgen.


De Donkey Parade is een initiatief van Antwerps kunstenaar Ludo Modelo, die vorig jaar ook de bezieler was van de succesvolle Hippo Parade die 35.000 euro opleverde voor het goede doel. Dit jaar werd er voor ezeltjes gekozen die door 18 kunstenaars beschilderd werden en die afgelopen zomer in heel Vlaanderen te bekijken waren. Het MAS in Antwerpen, de luchthavens van Zaventem en Deurne, het casino van Knokke: op meer dan 25 locaties in 13 steden en gemeenten kon men de kunstzinnige ezels van de Donkey Parade aantreffen.


Tot aan de veiling op 17 oktober worden alle ezels samen gebracht bij AED Studios. Op zondag 13 oktober van 11u tot 15u is iedereen welkom om ze te bewonderen op de terreinen van het event- en mediacomplex in Lint. Speciaal voor AED Studios ontwierp Modelo nog een bijkomende ezel, die volgende week gesigneerd zal worden door zoveel mogelijk tv-persoonlijkheden.


De opbrengst gaat naar het sociale voetbalproject Antwerp City Pirates VZW en naar De Kampenhoeve STER VZW. Dit zorgcentrum richt zich tot kinderen en volwassenen met een mentale of fysieke beperking of met moeilijkheden, die doelgericht behandeld worden met behulp van ezels in een rustgevende omgeving en door ervaren therapeuten.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0