Fakkeltheater start met aangepast theaterseizoen

Afgelopen weekend is het fakkeltheater gestart met hun theaterseizoen, al zal dat nog tot 2021 een aangepaste programmatie zijn. Na 167 lange dagen van noodgedwongen sluiting kreeg het publiek met de onemanshow ‘De contactspeurder’ meteen een hilarische portie theater te zien. De klungelige communicatie van de Nationale Veiligheidsraad vormde voor producent Het Prethuis een heel dankbare inspiratiebron voor een bruisende komedie. Jeroen Maes kruipt in de huid van Raf de contactspeurder.


“Ganesha – Een perfecte god”


Producent Judas TheaterProducties voelt zich genoodzaakt om de voorstellingen van “Ganesha – Een perfecte god” uit te stellen van oktober 2020 naar het najaar van 2021. Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en Judas TheaterProducties het podium en het publiek mist, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd: 3 x IN ’T KLEIN. Zo zullen de voltallige casts van “Goodbye, Norma Jeane” en “Ganesha”  te zien zijn, alsook een paar bekenden uit “Lelies” en “Je Anne”.Zij worden begeleid door Thomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano. Het wordt dus zeker al genieten “en petit comité” voor de snelle beslissers van 15 oktober tot en met 1 november 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Met de actie 'Een hart voor theatermakers in hartje Antwerpen' stelt het Fakkeltheater vanaf 30 augustus tot en met eind 2020 de zalen gratis ter beschikking van professionele artiesten en organisaties. Het theater draagt de zwaar getroffen culturele sector een warm hart toe met dit gebaar. Het Fakkeltheater is dus geopend, maar met zeer beperkte capaciteit en volledig voorzien van alle veiligheidsmaatregelen die nog steeds van kracht zijn. U kan dus in alle veiligheid komen genieten van een uitzonderlijk gevarieerd en exclusief theateraanbod!

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0