Fakkeltheater terug open

Fakkeltheater stelt van 27 augustus tot eind januari 2021 zalen gratis ter beschikking van professionele artiesten en organisaties. Het theater draagt de zwaar getroffen culturele sector een warm hart toe met "corona-proof" initiatief EEN HART VOOR THEATERMAKERS.


Op 27 augustus 2020 opent het Fakkeltheater, na bijna zes maanden gesloten te zijn, opnieuw de deuren! Omdat de culturele wereld zo hard getroffen is door COVID-19, heeft het Fakkeltheater beslist om vanaf 27 augustus tot en met eind januari 2021 de zalen gratis ter beschikking te stellen voor professionele artiesten en organisaties. Op die manier zorgt het Fakkeltheater voor een warme heropstart van de culturele sector. 


Het Fakkeltheater is geopend, maar met beperkte capaciteit en volgens alle voorgeschreven veiligheidsmaatregelen die nog steeds van kracht zijn. Voorlopig openen enkel de Rode en de Zwarte Zaal. De Kleine Fakkel (keldertheater) en het Theatercafé blijven gesloten. Het publiek kan dus in alle veiligheid komen genieten van een uitzonderlijk gevarieerd en exclusief theateraanbod. Het Fakkeltheater staat te popelen om opnieuw publiek te mogen ontvangen, maar een theaterbezoek zal er tijdelijk een beetje anders uitzien. Er wordt gespeeld op amper 1/3 van de normale capaciteit. Dit om desocial distancingte verzekeren.Ook het  dragen van eenmondmaskeris verplicht. De foyers zijn geopend, maar er wordt gewerkt met verplichte reservering van tafels.
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0