Frank Van Erum heeft plannen met RSC Anderlecht

Frank Van Erum (Renzo uit de Eén-reeks Thuis) heeft plannen met voetbalclub RSC Anderlecht. Wat hij juist van plan is, blijft nog even een geheim. "Nu eerst genieten van de zomer."


Frank Van Erum is bij het grote publiek bekend als 'Renzo' uit de Eén-reeks 'Thuis'. Al is hij vandaag vooral met heel wat andere dingen bezig. Zo heeft hij zijn eigen theaterzaal 'De Rotahoeve' in het Oost-Vlaamse Hamme en samen met Mattias De Paep leidt hij het theatergezelschap O'kontreir. Binnenkort pakt hij bovendien uit met een gloednieuw project.


Frank: 'Samen met voetbalclub RSC Anderlecht zal ik een project uitwerken. Op dit moment is alles nog geheim. Ik heb enkele keren voor de club opgetreden en iets later kwam de vraag vanuit Anderlecht om iets te maken, speciaal voor hen. Meer kan ik er niet over zeggen, behalve dat het iets prestigieus wordt.Volgend theaterseizoen belooft alvast druk te worden voor Frank. In het najaar is 'Over de doden niets dan goeds' te zien in het Fakkeltheater. Frank schreef het stuk niet alleen, hij regisseert het ook en hij speelt er zelf in mee.


Frank: 'Het theaterstuk 'Over de doden niets dan goeds' is een schuivenkomedie. Dat is zoiets als een deurenkomedie maar dan met een zwart kantje aan. In het stuk loopt zowat alles mis wat er in een mortuarium kan mislopen.'

Ook met zijn eigen theatergezelschap O'Kontreir staan er een reeks voorstellingen gepland. Afgelopen seizoen mochten ze maar liefst 230 keer op de planken staan en dat zal volgend seizoen niet minder zijn. Verder zal Frank komende zomer te zien zijn in Het Witte Paard. Geen vakantie dus voor de druk bezette acteur/schrijver/regisseur?


Frank: 'Toch maak ik twee weken tijd om met het gezin op reis te gaan. We nemen het vliegtuig en weg zijn we. Al moet ik wel bekennen dat ik tijdens de reis even terug naar België kom voor het werk. Maar geen nood, drie dagen later ben ik al terug aan het genieten van onze gezinsvakantie.'


headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0