Hét hoogtepunt van het jaar voor iedere musicalfan: The Best of Musicals in Concert!Zet 18 van de beste musicalartiesten op één podium die alles van zichzelf geven, combineer dat met een fantastisch live orkest, de grootste musical hits uit het assortiment van Music Hall en een visueel spektakel, dan gaat musical minnend Vlaanderen uit zijn dak!


En of het dak van de Stadsschouwburg er gister afvloog: The Best of Musicals in Concert bleek een knallende show van de bovenste plank! Het opnoemen van de ‘hoogtepunten’ is hier duidelijk onbegonnen werk, ieder nummer en iedere artiest stal de show, of het nu om ingetogen ballads ging, tot swingende nummers: het publiek zat op het puntje van hun stoel en applaudisseerde uitbundig. De show toont wat voor grote musicalsuccessen er al de revue zijn gepasseerd, het ophalen van de herinneringen aan al die mooie producties gaf het geheel een extra nostalgische en fiere lading. Fier op alles wat de Vlaamse musicalindustrie te bieden heeft! Oftewel: dé perfecte manier om 30 jaar Music Hall te vieren!


Ook via deze weg een groot applaus voor de topprestaties van alle artiesten: Chris Van Tongelen, Hans Peter Janssens, Deborah De Ridder, Ruben Van Keer, Sandra Kim, Ann Van Den Broeck, Nordin De Moor, Sofie De Schryver, Charlotte Campion, Nadia Hlavaj, Reuben De Boel, Frank Beurskens, Marleen Van Der Loo, Christophe Coenegrachts, Jervin Weckx, Elke Buyle, Pieter Jan De Paepe, Marco Aurelio, alle kids van Supastar en de fantastische liveband!


Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de show van vanavond. Een enorme musicalfan, maar kon je er dit jaar niet bij zijn? Goed nieuws! Volgend jaar in januari komt Musicals in concert terug!


https://musichall.be/shows/the-best-of-musicals
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0