Het coronaproof initiatief "een hart voor theatermakers" wordt gesmaakt

Op 27 augustus 2020 opende het Fakkeltheater in Antwerpen, na bijna zes maanden gesloten te zijn, opnieuw de deuren. Omdat de culturele wereld zo hard getroffen is door COVID-19, heeft het Fakkeltheater toen beslist om tot en met eind januari 2021 de zalen gratis ter beschikking te stellen.


En of dat een goed idee was! Afgelopen maand nam het initiatief een vliegende start met een gevarieerd aanbod.

Van Nigel Williams tot Hans Peter Janssens stonden al op de bühne. Ook de komende maanden mag je nog een mooie portie "corona cultuur" verwachten. Zo kan je gaan kijken naar 3x in het klein en de komedie HARRIE LET OP DE KLEINTJES.


Het Fakkeltheater, gelegen in het historische hart van de Antwerpse binnenstad en opgericht in 1956, is één van de drukbezochtste theaters van Antwerpen. De volledige programmatie kan je vinden op de website van het Fakkeltheater: https://www.fakkeltheater.be/ en de maatregelen voor corona kan je hier vinden: https://www.fakkeltheater.be/info/maatregelen-covid-19


Beoordeling:


★★★★


Hoe bepalen we de sterren?

Bij theaternieuws.be delen we niet langer sterren uit aan de hand van één mening. Onze reporters krijgen hulp van artificial intelligence, die we met de offline ervaringen van onze reporter en het publiek koppelen. Via een search scannen we alle online reacties op de social media feeds van de producent, het theater, de ticketservice en zijn bijhorende tags.


Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0