Het doek valt definitief "klap die we te boven moeten komen"

Een minuten lange ovatie met decibels aan applaus, nationale media, een batterij aan bekende Vlamingen, kranten, websites en ook wij waren super enthousiast. De musical had alles om een succes te worden; de regie door Frank Van Laecke, een hoofdrol voor Sven De Ridder en Joke Emmers. Een iTunes titel hit voor de zingende buurtpolitie agente Ianthe Tavernier. Ook kleppers als Peter Thyssen, Nele Goossens, Bert Verbeke, en Steven Colombeen vervoegde de Cast. De muziek was geschreven door acteur/componist Jelle Cleymans. Maar de doorsnee Vlaming had er geen zin in.

Maar de doorsnee Vlaming had er geen zin in.

Regisseur Frank Van Laecke is van mening dat er geen musical cultuur is in vlaanderen. Musical producties zijn niet rendabel meer, tenzij het producties zijn zoals 40-45, maar dan gaat het over een event en geen Musical.

Frank Aernouts - Judas Producties

Bij het productiehuis spreken ze van een “klap die we te boven moeten komen. We hebben allemaal heel hard gewerkt aan deze productie” - zegt zakelijk leider Frank Aernouts in de Mediahuis kranten - “Maar het heeft niet mogen zijn. Langer spelen zou onverantwoord zijn."

De productie zou normaal gezien nog een weekje langer spelen in Theater Elckerlyc en daarna op tournee trekken door Vlaanderen. Die theaters blijven na vandaag gesloten.


Wie een ticket voor de resterende voorstellingen gekocht heeft, krijgt dat terugbetaald of mag een compensatie verwachten.


Voor de liefhebbers, de CD kan je hier wel nog bestellen

Foto: © iedereen beroemd - Judas Producties

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0