Het nieuwe theatergezelschap WOODMAN gaat van start

Enige tijd geleden werd het Vlaamse theaterlandschap verrijkt met het nieuw gezelschap WOODMAN

Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman maakten reeds You may now kiss the bride en Lost boys. Hierna besloten ze hun krachten te bundelen en tweejaarlijks een voorstelling te maken.

Deze maand gaan ze met hun eerste productie in première: ‘2020 Lubricant for life’‘2020 - Lubricant for life’

De eerste voorstelling van Woodman met Tanya Zabarylo, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman als spelers, kent al onmiddellijk een groot succes met een 26 tal voorstellingen in Vlaanderen en Brussel. Een voorstelling over jouw glijmiddel voor het leven, jouw #kleingelukske.


Met ervaringsdeskundigen als gidsen neemt Woodman u mee op een onvergetelijke reis. Na een jaar van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke struggles heeft ons team dé toolkit samengesteld die uw leven voorgoed verandert, die u de regie over uw bestaan geeft. Wij verkondigen immers geen dogma, prediken geen rigide methode. Hell, we’re not your guru! Lubricant for Life biedt u een concreet stappenplan ter creatie van uw eigen unieke methode. Het gaat om het vinden van uw lubricant. Uw glijmiddel om het dagelijkse bestaan te smeren.


Bereid u voor op een avond vol inspirerende speeches, emotionele getuigenissen en bevrijdende doorbraken!

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0