Het slippertje van Andy Peelman en Elise Roels


Andy Peelman bekend van de Buurtpolitie, ruilt zijn strakke politie-uniform in voor een 80's pakje. Theater M in Mechelen gaat terug naar de tijd zonder internet, gsm en social media. Samen met Elise Roels uit de populaire serie Thuis, Christophe Stienlet en Helga Van der Heyden spelen ze de 80's komedie ‘Het Slippertje’


Andy & Elise

Heel Vlaanderen kent hen, maar zelf hadden ze elkaar nog nooit ontmoet. Elise ondertussen zeven jaar in de serie Thuis en Andy Peelman is al bezig aan het 12de seizoen van de buurtpolitie. En dan nu samen het theater in. Voor Elise is het thuiskomen, Andy is dan weer blij dat hij nog niet zo lang geleden in Wie wordt de man van Wendy stond om wat extra theaterervaring op te doen.


" Het is heel anders dan op tv, in het theater krijg je onmiddellijk respons van het publiek."

Het Verhaal


Chantal trouwt na 20 jaar eindelijk met haar partner. Ze hebben ondertussen al een flinke dochter van 18. Maar dan ontdekt Lara dat papa haar ‘echte’ vader niet is. Wat er dan gebeurt, ontdek je dus in Theater M. Als we de cast mogen geloven "Verwacht je aan een hilarische komedie met een sausje van jaren 80, verrassende plotwendingen en goede muziek. Een ondeugende komedie over ware liefde, ouderschap, zakendoen en een slippertje als het echt nodig is.


Tickets:

http://www.theaterm.be/voorstelling/het-slippertje/


headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0