Het verhaal van een cultuurliefhebber, uitkijkend naar het volgende event

Elke dag uitkijkend naar het volgende event dat ik kan bezoeken. Elke dag even enthousiast om gelijk welk type event te bezoeken. Sportwedstrijden, musicals, comedyshows of gewoon een concert, het spreekt me allemaal even hard aan. Ik doe het graag omdat er evenementenbloed door mijn aderen pompt. In 2019 bezocht ik maar liefst 61 evenementen in onze acht zalen, in 2020 amper 10. Groot verschil voor zo’n liefhebber als ik.

Wil je meer lezen?

Abonneer je op www.theaternieuws.be om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

Nu abonneren

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0