Het Witte Paard kiest voor vernieuwing en traditie

Het witte paard kiest deze zomer voor het eerst 2 producties. Ambience aan zee een echte Vlaamse revue en elke avond een internationale Show Imagination. Die laatste is in regie van Jos Dom, die het pure revue theater wil doen vergeten.


Jos Dom - Regie Imagination

De nieuwe show zou veel meer met visuele acts en humor werken, vorig jaar zatten er nog vooral sketches en vertellingen in, maar dat laten ze over aan de middag ploeg.


Op dit moment worden de stemmen opgewarmd en de eerste danspasjes gezet. Volgens Jos Dom zal de choreografie power zijn waar het power moet zijn en het is poëtische waar het poëtische zal zijn.


Ook het decor moet indruk maken. Al jaar en dag maakt een showtrap deel uit van hun revue, ook die zetten ze bij het groot huisvuil. Een videowall zal meer dan ooit hun decor vormen. Zo kunnen de nieuwe trappen verdwijnen in het geheel, en ook zullen de acteurs letterijk in de videowall kunnen stappen, door deuren en luiken.


De show zal een variatie worden van muziek, dans en vooral spektakel. Dankzij het multi inzetbare talent zal het volgens Dom een avond vol poëtische momenten als hoogtepunten worden voor groot en klein.


Imagination is te zien vanaf 19 juli 2019 in het Witte Paard te Blankenberge om 20u30

Ambience aan zee met Jacky Lafon is te zien om 14u30


tickets kan je boeken op www.witte-paard.beheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0