HOTEL VOCAL 7,8 en 9

Dat 14de seizoen van HOTEL VOCAL er eentje om duimen en vingers van af te likken is, daar is geen ontkennen meer aan. De 7-8-9ste editie staan op de planning; Daisy Thys en Sam Verhoeven blijven trouw op post om alles in goede banen te leiden.


HOTEL VOCAL 7 - AT THE MOVIES Met Anne Mie Gils en Sam Verhoeven 7 april 2019 om 12u00

Hield u het droog bij “Breakfast at Tiffany’s” toen ‘Moon River’ klonk, of toen Gene Kelly het titelnummer uit “Singin’ in the Rain” zong? Kunt u zichzelf niet bedwingen als ‘Stayin’ Alive’ uit “Saturday Night Fever” speelt of ‘Born to be Wild’ uit “Easy Rider”? Wel, dan mag u zich volledig laten gaan met Anne Mie Gils en Sam Verhoeven bij ‘At the Movies’, want een grote selectie van de beste filmhits zullen ongetwijfeld zorgen voor de eerste lentekriebels van 2019.


HOTEL VOCAL 8 - BEESTENBOEL Met Hilde Van Wesepoel, Myriam Bronzwaar en Daisy Thys 21, 28 april en 5 mei 2019 om 12u00

3 vriendinnen bij elkaar, 3 verschillende karakters, 3 verschillende carrières, maar één grote gemeenschappelijke deler: onze liefde voor alle diertjes van de wereld. Er zijn al heel wat liedjes geschreven over dieren, je kan het zo gek niet bedenken. Het wordt geen gekibbel over “Thuis” of “Familie”, maar het wordt wel één grote, gezellige beestenboel.


HOTEL VOCAL 9 - DE LASSIES 2 Met Jelle Cleymans en Sam Verhoeven 19, 26 mei en 2 juni 2019 om 12u

“De Lassies” zijn terug... met een gloednieuwe show! In de lente van 2016 gingen zij met hun eerste show in première. Na een internationale tournee van 72 maanden - met als hoogtepunten hun openluchtvoorstelling in Madison Square Garden in New York en een uitverkochte reeks in de London O2 Arena – staan ze opnieuw in hun geliefde Fakkeltheater. “De Lassies” staan garant voor humor, variété, dans, spektakel en vooral muziek... heel veel muziek.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0