Hugh Jackman brengt Broadway klassiekers

Eind vorig jaar maakte de immens populaire Australische film- en theateracteur Hugh Jackman bekend dat hij voor het eerst op wereldtournee gaat in het kader van zijn tournee 'The Man. The Music. The Show.’ Nadat de tickets voor de show in Amsterdam de deur uitvlogen, zal Hugh Jackman de Lage Landen nu ook trakteren op een show in het Sportpaleis op 12 mei, op Moederdag. Samen met een live-orkest zal hij muziek brengen uit 'The Greatest Showman', 'Les Misérables', 'The Boy From Oz' en vele andere Broadway- en filmklassiekers. 


Bij het grote publiek staat Jackman vooral bekend als Wolverine uit de immens populaire serie X-Men, maar al van in het begin van zijn carrière staat hij ook op de planken in verschillende theaterproducties, zoals 'Belle en het Beest', 'Sunset Boulevard' en T'he Boy From Oz'. Voor die laatste won Jackman zelfs een prestigieuze Tony Award. Jackman is dankzij zijn indrukwekkende performances op zowel het podium als het grote doek uitgegroeid tot een echte publiekslieveling. Van zijn bekroonde rol als Peter Allen op Broadway tot zijn metalen klauwen uit 'Wolverine' - hij bewijst keer op keer één van de meest veelzijdige acteurs van deze tijd te zijn. 


Voor zijn rol als Jean Valjean in 'Les Misérables' ontving hij zijn eerste Academy Award-nominatie voor beste acteur en voor diezelfde rol won hij een Golden Globe Award voor beste acteur in een musical. Recentelijk werd hij genomineerd voor de prestigieuze BAFTA voor zijn rol als P.T. Barnum in 'The Greatest Showman'. De soundtrack van deze film heeft dankzij een overweldigende verkoop verschillende records verbroken en behaalde daarbovenop multi-platina over de hele wereld.


Mis deze unieke gelegenheid om Hugh Jackman live aan het werk te zien niet en laat je meeslepen door de mooiste nummers uit 'The Greatest Showman', 'Les Misérables' en veel meer!
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0