"Ik heb een voorliefde voor comedy, dus ik ga daar graag naar op zoek"
Vandaag waren we op de persvoorstelling van Ganesha 2.0 in het gezellige Fakkeltheater te Antwerpen, waar we getrakteerd werden op een toonmoment uit de voorstelling en kennis konden maken met de gloednieuwe cast.

Goele De Raedt maakt hier ook deel van uit en we hadden een leuke babbel met haar.


Wat mogen we van deze Ganesha verwachten?

Veel emotie, heel mooie muziek en een reis die je mee gaat maken samen met de moeders.


Dit is een 2.0 versie. Wat is het grote verschil met de vorige versie?

Het grote verschil is dat de benadering vanuit 4 totaal andere mensen is, want Ganesha of een perfecte god is dan zeer persoonlijk, dus dat maakt dat het al heel anders is en dat maakt het grote verschil.


Welke rol speel jij?

Ik speel de rol van Margriet, een vrouw uit Brasschaat, die welgesteld is, maar die pijn heeft waar ze niet over praat. Communiceert niet, stopt alles weg en wordt dan een beetje verbitterd en nors. Ze heeft een enorme muur om zich.


Het klinkt allemaal heel dramatisch. Zit er ook wat humor in verweven?

Zeker! We lazen de eerste scène en Martin Michel moest toch al een paar keer lachen. De stukken die lichter zijn, probeer ik ook zo te doen, want ik heb een voorliefde voor humor en comedy, dus ik ga daar graag naar op zoek (lacht) Soms kan ik ook niet anders, ik weet niet, maar dan waait mij dat zo toe. Er gaan zeker luchtere stukken inzitten, want je mag niet het gevoel hebben dat je zelf in een drama terechtkomt (lacht). Het is een reis die je meemaakt, maar dat moet niet alleen richting afgrond zijn.


Je doet nu ook mee met de show van Jan Van Dijcke, de show van mijn leven. Je bent ingevallen voor Leen Dendievel. Hoe reageerde je toen ze je vroegen?

Heel tof, omdat ik ooit met revue begonnen ben, lang lang geleden in een mini dinertheater voor 50 man of zoiets. Wij hadden daar veel te grote kostuums, voor een veel te klein podium met van alles op ons hoofd en pluimen... Veel te veel. Soms stonden wij met evenveel mensen op het podium dan er in de zaal zaten, maar dan leer je het wel, want je hebt niks, geen personen die je helpen. Zo ben ik begonnen, dus ik heb een enorme voorliefde voor revue, dus ik vind het heel leuk dat ik dat nu mag doen. Revue heeft ook iets heel verscheiden, heeft heel veel vaart, een enorm tempo en dat is tof, dat vind ik leuk, dat dat allemaal aan bod mag komen en ook heel nieuwe samenstelling van mensen wat ik ook zeer interessant vind.


Wil je Goele en de rest van de cast zien schitteren in deze prachtproductie.

Bestel dan snel tickets voor de beste plaatsen.


Meer info: www.fakkeltheater.be


Hier al een voorsmaakje van wat je mag verwachten.headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0