James Cooke en Nathalie Meskens grote winnaar van de STORY AWARDS

Gisteren was het de jubileumeditie van de STORY SHOWBIZZ AWARDS. Ze werden al voor de tiende keer uitgereikt. De Story Awards zijn ondertussen een vaste waarde geworden in de agenda van bekend Vlaanderen.

Bijna 100.000 mensen stemden enkele weken geleden op hun favorieten van 2019, en dat is een record. 


Frances Lefebure is erin geslaagd Nathalie Meskens en Karen Damen te verslaan en krijgt voor het eerste de Award van Strafste madam. Bab Buelens en Vincent Banic. Zijn kregen de award voor het mooiste BV-koppel.

Favoriete acteur van Vlaanderen is Kürt Rogiers en de meeste favoriete zanger is jawel, Niels Destadsbader.


Het meeste Favoriete TV-programma is opnieuw ‘Thuis’ en De carrièreprijs, de enige prijs die niet door stemmend Vlaanderen maar door de redactie van Story wordt gekozen, ging dit jaar naar ‘Thuis’-actrice Leah Thys.


Nathalie Meskens en James Cooke waren de enige die elks twee prijzen kregen. Nathalie mocht naar huis met de prijs van favoriete presentatrice en actrice en James Cooke had twee keer prijs met man naar ons hart en favoriete presentator.


Ook prijzen kampioen #LikeMe gaat naar huis met een award. Ze openden de show ook met hun versie van ‘Zeg eens meisje’ van Paul Severs, als ode.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0