Judas TheaterProducties komt met coronaproof alternatief

Producent Judas TheaterProducties voelt zich genoodzaakt om de voorstellingen van “Ganesha – Een perfecte god” uit te stellen van oktober 2020 naar het najaar van 2021. Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en Judas TheaterProducties het podium en het publiek mist, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd: 3 x IN ’T KLEIN. Zo zullen de voltallige casts van “Goodbye, Norma Jeane” en “Ganesha”  te zien zijn, alsook een paar bekenden uit “Lelies” en “Je Anne”. Zij worden begeleid door Thomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano. Het wordt dus zeker al genieten “en petit comité” voor de snelle beslissers van 15 oktober tot en met 1 november 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.


Vanaf 15 oktober 2020: coronaproof genieten van “3 x IN ’T KLEIN”.


Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en Judas TheaterProducties het podium en het publiek mist, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd:3 x IN ’T KLEIN.


Drie opeenvolgende weekends zullen er telkens drie of vier andere musicalartiesten het publiek trakteren op een intiem en gevarieerd musicalconcert. Zo zullen de voltallige casts van “Goodbye, Norma Jeane” en “Ganesha”  te zien zijn, alsook een paar bekenden uit “Lelies” en “Je Anne”. Voor de fans betekent dit ongetwijfeld een warm weerzien!


Weekend 1 -Anne Mie Gils,Ann Van den Broeck&Michiel De Meyer

Weekend 2 -Goele De Raedt,Kirsten Cools,Pieter Van Keymeulen&Wanne Synnave

Weekend 3 -Hans Peter Janssens,Leendert De Vis&Wim Van den Driessche


Zij worden begeleid doorThomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano.


Omwille van de huidige veiligheidsmaatregelen is de capaciteit van de zaal nog steeds beperkt. Boek dus snel en geniet coronaproof van een intieme voorstelling vol bekende en minder bekende musicalsongs. Een onvergetelijke avond in onvergetelijke tijden.


PRAKTISCHE INFORMATIE


Judas TheaterProducties presenteert


3 X IN ‘T KLEIN

3 weekends - 3 verschillende concerten - 10 musicalartiesten


Weekend 1

Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck & Michiel De Meyer

15, 16, 17 oktober 2020 om 20u00 en 18 oktober 2020 om 15u00
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0