Klep Toe en Flikken in verwachting met Paprika dit is het nieuw seizoen van EWT

Wil je ook in het nieuwe theater seizoen genieten van theater plezier en lachen, gieren, brullen in het gezellige EWT theater te Deurne? Dan zit je goed!

Wij zetten alles even op een rijtje en de volgende producties doen ons alvast watertanden, dus we kunnen nu al niet meer wachten!

Klep Toe!


De Petrochemie. Veel lachen en veel miserie onder de zware jongens en een stevige dame. Als er door herstructurering een kop moet rollen, vallen veel maskers af en is het pompen of verzuipen.


Van 06 september 2019 tot en met 20 oktober 2019


Flikken in verwachting


De amateurtoneelkring van de plaatselijke politie-afdeling gaat dit jaar voor een serieus stuk in plaats van de gebruikelijke komedie. Maar een onverwachte zwangerschap, een zieke actrice en een decor dat niet echt meewil, zorgen voor een hilarisch verloop van de repetities en de première.


Van 09 november 2019 tot en met 22 december 2019Paprika


Als paaldanseres en entretaineuse is het niet altijd gemakkelijk om je eeuwige glimlach te bewaren. Zeker niet als er onverwacht een jonge kerel voor de deur staat die beweert je zoon te zijn. Doen alsof je de werkvrouw bent, lijkt de enige oplossing om deze ramp te ontlopen. Maar het gaat van kwaad naar erger!


Van 10 januari 2020 tot en met 23 februari 2020


Wij Samen


Op vraag van veel toeschouwers brengen we, 21 jaar na de creatie en 10 jaar na de laatste herneming, opnieuw deze prachtige komedie over de vriendschap tussen een vader en zoon. Een vriendschap die niet kapot te krijgen is, wie of wat er ook probeert tussen te komen


Van 13 maart 2020 tot en met 26 april 2020

Hierboven, hierneffen, hieronder`

Dominique probeert rust te vinden in haar nieuw appartementje maar haar bemoeizieke moeder en haar buren (een operettezanger, een doedelzakspeler, een ADHD'er en een aanhanger van Hare Krishna) strooien roet in het eten.


Van 15 mei 2020 tot en met 18 juni 2020
www.ewt.be

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0