Kruip samen in het hoofd van Peter Thyssen tijdens “Zoek de 7 fouten”

Een jongen, een man vol ambitie leeft zijn droom of probeert dat te doen. Zijn geestelijke vader geeft commentaar van aan de zijlijn. De ambitie ontdekt vreemde wegen en leidt ons naar vreemde plaatsen. De geestelijke, de vader weet en wist alles op voorhand maar hij laat zijn geesteskind ploeteren en vechten tegen alles wat is en wat altijd zal zijn. Door hem en met hem zie je misschien een glimp van jezelf.

De geestelijke vader : 'Spiegels zetten ? Och, laat hem, hij weet waar hij mee bezig is! Denkt hij ...'


Morgenavond 3 mei, gaat de nieuwe theatertour van Peter Thyssen in première in GC de Route in Sint-Gillis-Waas. Peter was onlangs nog te bewonderen in de musical Iedereen Beroemd, waar hij niet enkel opkomt als de louche manager, maar ook in de huid kruipt van menig ander personage.


De nieuwe show van Peter is helemaal geen musical maar je zal hem wel weer in verschillende rollen te zien krijgen, verschillende versies van zichzelf.


“Zoek de 7 fouten” is een theatrale monoloog waarin Peter Thyssen om te beginnen de voorkant van zijn tong laat zien, zoals het hoofdje zich meestal eerst toont bij een geboorte, om door zijn verhaal te eindigen aan de achterkant van zijn veel te grote schedel. En vooral, wat zich daarin afspeelt. Om mee te lachen, zonder uit te lachen.


Kortom, Peter geeft letterlijk het beste van zichzelf en laat je meekijken in zijn hoofd. Zijn monoloog neemt je mee doorheen zijn leven, zijn dromen en zijn verlangens. Een realistisch verhaal over de personen die Peter is met uiteraard een komisch tintje.

"Wedden dat je naar huis gaat met een reflectie op je eigen leven? Of je gaat zeker en vast nog eens een spelletje zoek de fouten bovenhalen" aldus Thyssen.

De première is volgeboekt maar je kan nog tickets verkrijgen voor de andere shows in het Fakkeltheater te Antwerpen op 9 mei (https://fakkeltheater.be/voorstelling/zoek-de-7-fouten ) of in CC De Kruisboog in Tienen op 10 mei (http://www.dekruisboog.be).

Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0