Kursaal Oostende kiest volgende zomer voor de Musical Aladdin
De musical Fame klokte af op bijna 10.000 bezoekers deze zomer. Kursaal Oostende is ondertussen al druk bezig met het zomerprogramma van volgend jaar. Dat wordt een feestjaar met een heel divers aanbod van verschillende voorstellingen. De familiemusical Aladdin is de eerste grote naam die werd bekend gemaakt. De ticketverkoop start dinsdag om 9.00 uur.


Zomershows

Met bijna 10.000 bezoekers voor de musical Fame blikt Kursaal Oostende terug op een geslaagde musicalweek. Na MAMMA MIA! (twee keer), Cats, Evita, Dirty Dancing, Footloose en Flashdance werd telkens gekozen voor Engelstalige versies van bekende musicals tot nu toe. In 2020 viert het Kursaal haar vijftiende verjaardag sinds de grote heropening. “In het kader van ons feestjaar willen we het gebouw toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen met een heel divers programma. De keuze voor een deel van ons zomerprogramma van 2020 is mede hierdoor gevallen op Aladdin, de succesvolle Vlaamse familiemusical van Uitgezonderd,” zegt een trotse burgemeester en voorzitter Bart Tommelein. “Uitgezonderd. heeft fantastisch werk geleverd met een prachtige setting en een ijzersterke cast. We zijn als een blok gevallen voor deze productie en kijken al uit naar de acht shows in het Kursaal,” besluit Gwendoline Nys.


Aladdin

Wie kent dit wereldberoemde sprookje uit Duizend-en-één-nacht niet? De Vlaamse versie van Aladdin toerde eerder dit jaar al in Antwerpen, Hasselt en Gent en komt van 13 tot 16 augustus 2020 voor in totaal acht voorstellingen naar Oostende.


De tournee van 2019 was een groot succes. Producent James Cooke is verheugd met de interesse van Kursaal Oostende.


“Het is fantastisch dat we een verlengstuk kunnen breien aan onze succesreeks van eerder dit jaar. Oostende is geen onbekend gebied voor ons, want we brachten er eerder al de musical rond Pippi Langkous. Het belooft een spectaculaire, muzikale reis door het Midden-Oosten te worden. Een avontuur vol van humor, (buik)dans, enkele toverspreuken, een vliegend tapijt met een prinses erop en... een knotsgekke Geest uit een wonderlamp,” zegt een enthousiaste James Cooke.

Tickets

Tickets voor de familiemusical Aladdin gaan vanaf dinsdag 20 augustus om 9.00 uur in verkoop. Er zijn tickets te koop vanaf 27 euro. Tickets bestellen kan via kursaaloostende.be, 0900 40 850 of in de ticketverkoop van Toerisme Oostende.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0