KVS Brussel sluit de foyer en café voor en na de voorstellingen

Voor en na onze voorstellingen zal je helaas geen drankje meer kunnen nuttigen in de bars van KVS. Dit in navolging van een beslissing van de crisiscel van de Stad Brussel. Vanaf donderdag 8 oktober, om 07u00 ’s ochtends, moeten alle Brusselse cafés sluiten, dit voor 1 maand. De Servante en Café Congo blijven voorlopig wel nog open voor lunchmaaltijden. 


De toestand in de hoofdstad is op dit moment precair: het aantal besmettingen gaat in stijgende lijn. Daarom moeten vanaf donderdag 8 oktober alle cafés in het hele Brusselse grondgebied de deuren gesloten houden, dus ook die van KVS. Theater kan gelukkig wel nog op een veilige manier, maar we zullen je dus helaas geen drankje meer kunnen aanbieden voor of na de voorstelling. 


Eetcafés De Servante en Café Congo voorlopig wel nog open 

In pop-up lunchbar De Servante zal je tot 13 oktober wél nog terecht kunnen voor de lunch en een drankje. Vanaf 19 oktober heten we je trouwens opnieuw welkom in Café Congo, op de eerste verdieping van KVS BOX voor een lekkere maaltijd. Let wel: de Servante en Café Congo zullen alleen open zijn tijdens de lunchuren: van 11u30 tot 15u30. Wij vragen je ook om je mondmasker aan te houden tot je aan een tafeltje neerzit en te wachten tot de bediening je bestelling komt opnemen. Er is geen bediening aan de bar. Ook wanneer je even rechtstaat om naar het toilet te gaan, vragen we je het masker op te zetten.  

We bedanken je alvast voor je medewerking, hopen samen op betere tijden met minder afstand en #staysafeheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0