Ladies night zorgt voor een stomende zaal!


Een zaal vol vrouwen en 5 mannen op scène die de boel op stelten zijn, dat is Ladies night!

Iedereen kent de film “The full monty” wel. In deze theaterversie laten Jo Hens, Bart Van Avermaet, Chris Van Espen, Ivan Pecnik, Marc Lauwrys en Sergej Lopouchanski letterlijk het beste van zichzelf zien en dat is volgens hun niet alleen hun achterkant!


Drie ex-werkmakkers (Jo Hens, Ivan Pecnik en Bart Van Avermaet) zitten samen in hun vaste kroeg na de sluiting van de fabriek waar ze werkten en beramen een plan om snel veel geld te verdienen en zo hun werkloosheidsproblemen op te lossen. Ze besluiten te gaan strippen en willen extra volk aantrekken door volledig naakt te gaan. De mannen gaan op zoek naar 2 extra leden (Chris Van Espen en Sergej Lopouchanski) om hun team te versterken en samen met de uitbater van het café (Marc Lauwrys), die meer zat dan nuchter rondloopt, beginnen ze aan een avontuur dat leidt tot hilarische situaties en eindigt met een vurige stripshow.


Het verhaal laat geen enkele kans tot humor liggen. Kleine mopjes die erin verwerkt worden, die verwijzen naar andere rollen van de acteurs; de grappige, totaal van mekaar verschillende typetjes; de achtergrondverhalen, ze bouwen samen op naar het stomende einde van het verhaal maar vormen ook een komisch tafereel doorheen de ganse voorstelling.


Veel vrouwen denken misschien dat ze heel de show wat bloot vlees te zien gaan krijgen, maar zoals de mannen het zelf zo mooi verwoorden: “je moet dat opbouwen”. Maar wie weet, misschien zit er voor 1 van de vrouwen in de zaal wel een extraatje in… Hoe dan ook bereid je voor op een stomende avond!


Ga gezellig samen met vriendinnen maar aarzel zeker niet om de mannen mee te nemen! De humor in dit stuk wordt evenzeer door de mannen gesmaakt! 90% van de zaal zit dan wel vol met vrouwen die graag een stukje van de strippende macho’s willen zien, maar de mannen in de zaal brullen even hard mee met de grappen.

En dames … je kan hun nog altijd een plekje achteraan in de zaal boeken als jullie gewoon ongestoord willen genieten van al die hete manpower on stage… De kinderen zou ik wel thuislaten of je zou wel eens vragen kunnen krijgen over wat een tsunami nu echt is en waarom Jo Hens zo graag waterpolo wil spelen…


Je moet wel snel zijn want de stoere binken gaan nog maar 3 keer uit de kleren: 31/10 in Dendermonde, 17/11 in Knokke en 29/11 in Oostende.


Tickets kan je verkrijgen via https://www.uitgezonderd.be/tickets-ladies-night
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0