Lekker Klassiek stilt de muzikale honger niet volledig

Veel mensen vonden gisteren hun weg naar het provinciaal recreatiedomein de Schorre in Boom. Niet voor het welbekende Tomorrowland maar deze keer wel voor Lekker Klassiek.


De algemene toon was bij iedereen hetzelfde: "we hadden net iets meer 40-45 en Daens muziek verwacht".

In totaal was er op de hele namiddag/avond een uurtje musicalmuziek met het Symfonieorkest Vlaanderen o.l.v. Dirk De Caluwé. De felle wind die plots op kwam, zorgde voor enkele rondvliegende partituren en bengelende lichten op het podium.

Om 19u begon het terrein er plots veel leger uit te zien... Het pianoconcert bleek niet zo een succes voor de meesten, velen waren duidelijk afgezakt naar Boom om de musicalsfeer op te snuiven. De pannenkoeken van Roger Van Damme daarentegen hadden een wachtrij die bijna de helft van het grasplein innam. De rest van de njam-chefs stond erbij en keek er naar... Maar zij hadden eerder op de avond hun lekkere gerechtjes al volop aan de man/vrouw kunnen brengen. Na de musicalsfeer was iedereen blijkbaar toe aan zijn dessert.


Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Peter Van de Velde en Free Souffriau waren aanwezig om het beste van zichzelf te geven voor zowel de muziek van 14-18, 40-45 als Daens. Free nam waardig de rol over van Sarah in het duet "Blijf bij mij" samen met Jonas Van Geel. Ze kan dadelijk mee plaats nemen in de hoofdcast van 40-45, was het niet dat er ondertussen al 4 Sarah's zijn. Maar vanaf februari kan Free mee schitteren in de spektakel musical Daens.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0