Leuvens gezelschap brengt Shrek, the musical

Musicalcompagnie Mithe vzw bestaat dit jaar 10 jaar. Deze bijzondere verjaardag willen ze niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom brengen ze 50 spelers samen om Shrek, the musical naar Leuven te brengen. Deze cast wordt ondersteund door een 45-koppige crew, bestaande uit professionals en vrijwilligers. Zo wordt Shrek, the musical de grootste productie die Musicalcompagnie Mithe ooit heeft gebracht.


De interesse in Shrek, the musical is groot in Leuven en omstreken. Er wordt vier keer voor het grote publiek gezongen, gedanst en gespeeld. De vijfde voorstelling is een promotievoorstelling die mee tot stand kwam dankzij 30CC en stad Leuven. Tijdens deze voorstelling worden alle cultuurverenigingen van Leuven uitgenodigd om naar Shrek te komen kijken. Dit vindt Pieter-Jan Martens een zeer goede zaak. “Zo kunnen we vele mensen tonen welke schoonheid en puurheid er in musical kan zitten. Velen kennen het genre niet of onvoldoende. Wij willen graag laten zien waar Muziek In THEater voor staat. Shrek is de ideale familiemusical om zowel jong als oud te entertainen”, legt hij uit.

Alle cast- en crewleden geven 24, 25 en 26 januari 2020 het beste van zichzelf. Er zijn nog een aantal tickets voor deze musical beschikbaar op www.mithe.be
Recente blogposts

Alles weergeven
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0