Like Me acteur Maksim Stojanac binnenkort in komedie theater

Maksim Stojanac bekend van de populaire musical reeks #likeme kan je binnenkort voor het eerst in het theater zien. Maksim doet mee in een nieuwe komedie van het Prethuis. Samen met o.a. Leen Den Dievel en De ‘Familie’-acteur Peter Bulckaen. Al zal je misschien wel twee keer moeten kijken om Bulckaen te herkennen. De ‘Familie’-acteur vertolkt in de nieuwe voorstelling de opvallende hoofdrol als transgender Francine. Het theaterstuk kreeg de sprekende naam ‘Frank wordt Francine’.


Jeroen Maes, de producent van Het Prethuis vond zijn inspiratie dankzij de coming-out van Bo Van Spilbeeck, de VTM-journalist die nu als vrouw door het leven gaat.


"Ik vond het zeer moedig van haar. Het moet dan ook een komedie worden met respect voor het thema, om goed geïnformeerd aan het schrijfproces te beginnen, kocht ik haar boek. Voor alle duidelijkheid: Frank wordt Francine is een fictief verhaal met fictieve personages zegt Maes hij tegen Het Nieuwsblad.

De komedie ‘Frank wordt Francine’ gaat over huisvader Frank, die samen met zijn vrouw een zoon kreeg, De zoon gespeeld door Maksim Stojanac vooral bekend als Vince Dubois uit Ketnet-reeks ’#LikeMe’. In het grootste geheim wil Frank (Peter Bulckaen) toch liever vrouw zijn. Naast Stojanac, Dendievel en Bulckaen doet ook Danni Heylen mee in deze nieuwe komedie.


De voorstelling speelt in maart 2021 in het Fakkeltheater in Antwerpen.headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0