Like Me stelt nieuw seizoen voor met 4 keer uitverkochte Lotto ArenaVandaag stelde Ketnet en Fabric Magic hun nieuwe seizoen van #LikeMe voor. De eerste reeks had +/- 300 000 kijkers per aflevering en kon daardoor op een marktaandeel van 70% rekenen. Op YouTube doen ze het met 15 miljoen views en van de CD werden meer dan 30K exemplaren verkocht.


Het nieuwe seizoen zal de bestaande ingrediënten hebben. Wat vorig seizoen de sleutel tot succes was. Maar de komst van nieuwe personages zal er voor zorgen dat het verhaal toch een vervolg krijgt dat stof zal doen opwaaien. In de nieuwe reeks is o.a. Slongs dievanongs, Greet Rouffaer, Daisy Thys en kersverse mama Amaryllis Uitterlinden te zien. Ook Ann Reymen en Karen Damen vervoegen de cast van #likeMe.


De reeks zal pas in 2020 te zien zijn op Ketnet, maar tot dan zal het niet stil blijven rond de reeks en hun personages. Fans kunnen zich uitleven op nog één van de 60 optredens is Vlaanderen. En er komt ook nog een nieuw boek uit.


Wegens het grote succes van #LikeMe in Concert keert de cast van de Ketnet-hitserie in 2020 terug naar de Lotto Arena. De verkoop voor deze nieuwe show op 4 en 5 april 2020 is nu al 4 keer uitverkocht. Wie nog tickets wil voor de extra 5de show moet dus snel zijn.


Later vandaag lanceert #likeme zijn eerste nummer uit de nieuwe reeks en dat is al een echte Vlaamse klassieker van niemand minder dan Liliane Saint Pierre "Soldiers of love".


Meer info over de reeks kan je vinden op www.ketnet.beheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0