Lotto Arena verwelkomt de cast van #LikeMe


De eerste week van januari 2019 ging de nieuwe fictie reeks met een hoog musical gehalte #LikeMe van start op Ketnet. De serie speelt zich af in een middelbare school in Antwerpen School aan stroom (SAS) en vertelt het verhaal van Carolien Timmers, die recent van een klein dorpje naar de stad verhuisde en nu haar weg moet zoeken nieuwe omgeving. Al gauw wordt ze geconfronteerd met de loeiharde sociale hiërarchie die er heerst op school.  Na amper een week werd de serie hernieuwd voor een tweede seizoen wegens groot succes. Krantenkoppen vergelijken de serie met de  Amerikaanse serie ‘Glee’  of spreken van de Vlaamse ‘High School Musical’.

Je zou voor minder natuurlijk gezien de top cast van dienst. Grote namen als Gunther Levi, Janine Bischops, Hugo Sigal en Jeroen Van Dijck  zijn van de partij.


Met #LikeMe brengt Ketnet een compleet nieuw genre. De zingende middelbare schoolgangers brengen Vlaamse en Nederlandse klassiekers in een modern jasje. Onder meer nummers als  ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schopen, ‘Porselein’ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer’ van Gerard Cox worden gebracht. Op die manier maken de jongeren van vandaag kennis met (en genieten van) de klassiekers uit de tijd van hun ouders.


Op zondag 7 april komt de cast van #LikeMe naar de Lotto Arena in Antwerpen met #LikeMe In Concert!


Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een spetterende show voor jong en oud met gastoptredens van Hugo Sigal en Janine Bisschops.


Wil jij hierbij zijn?


De eerste show is uitverkocht maar bestel hier je tickets voor een 2de show en zing op zondag 7 april luidkeels mee met hits als Ik wil je, Allemaal, Een Vrouw, ... in de Lotto Arena.

#totdan!headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0