Maja Van Honsté en Hans De Munter ook in de hoofdcast van 40-45

Maja Van Honsté en Hans De Munter de hoofdcast van 40-45. Van Honsté zal afwisselend met Line Ellegiers de rol van Marie De Bruycker op zich nemen. Hans De Munter zal Leon, de verzetsleider, spelen. Beide acteurs zijn al vertrouwd met het verhaal, ze maakten oorspronkelijk deel uit van het ensemble.

Maja Van Honsté

Maja Van Honsté is sinds 2011 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg, in de richting Musicaltheater. Na haar studie speelde ze in verschillende musicals zoals: The Rocky Horror Show, Chaplin, Shrek de musical, Zo Mooi Zo Blond, Doornroosje, Geronimo Stilton de musical, Raad eens hoeveel ik van je hou, Pinokkio en Crazy Shopping. Ze was ook te zien in de theaterstukken: Oscar (De Komedie Compagnie), De Quaghebeurs (EWT), Fondue Bourguignonne (EWT), Mijne schat is Ribbedebie (Echt Antwaarps Theater), Tinkelbel en educatief theater Fanny 15(Uitgezonderd.) en Macbeth (Vlaams Fruit).

Verder was Maja nog te zien in onder andere Stany Crets’ Songfestival Contest of the Best. Ze speelde in enkele reclamespots voor onder andere JBC en MyShopi. En ze zong de ensemblestukken in voor Sacco & Vanzetti en Kiss Me Katevoor Festivaria.

Je kan haar ook als stemactrice horen in verschillende Vlaamse filmversies, zoals onder andere The Incredibles 2, Coco en Zootropolis, en in enkele series op Ketnet, vtmKzoom, Studio 100, Disney Channel, Netflix, Nickelodeon in onder andere: De Avonturen van K3, Mia & Me, Regal Academy, Jessie, Power Rangers Dino Charge, Goldie en Beer, Peter Pan, Calimero, Luna Petunia.


Hans De Munter

Hans De Munter behaalde zijn eerste prijs Toneel aan het Koninklijk Muziekconservatorium van Gent. Als freelanceacteur speelde hij bij verschillende gezelschappen (NTG, KNS, KJT, Arca…). Op televisie debuteerde hij in Langs de Kade en speelde vaste rollen in onder andere Heterdaad, Wittekerke, Kongo, Familie Backeljau, Crimi Clowns, De 13 Geboden. Daarnaast vertolkte hij gastrollen in series voor VRT, VTM, VIER en in Nederland. Bij de jongeren is hij bekend van W817, Spring, Ghost Rockers en Mega Mindy. Naast stemmenwerk voor animatieseries en radiopubliciteit was hij ook te zien in langspeelfilms zoals Olivetti 82, Dennis van Rita, Buitenspel en andere.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0