Mamma Mia is een knaller! Deze versie zou de internationale standaard moeten worden

Op 7 maart 2020 ging in Antwerpen de musical Mamma Mia in première. En wat een knaller was het. De versie die wij hebben gezien zou de internationale standaard moeten worden. Stany Crets creëerde een versie die het originele doet smelten als ijs voor de zon.


De hits en het script blijft de rode draad, en dat is meer dan terecht. Maar elke hoek van het theater is gebruikt. Alle aardse elementen zijn letterlijk aanwezig. De prachtige en inventieve decor stukken zijn een staaltje moderne theater techniek. Allemaal met een vette knipoog naar de originele versie, maar zo future proof.


De voorstelling begint en vanaf minuut 10 gaat het voorruit als een speer! Het ensemble onder de leiding van Laurent Flament zijn één en al power. De zang en het acteerwerk is van topniveau. Zeg gerust Mamma Mia is in Vlaanderen pas echt volwassen geworden.


Ontdek het REPO première verslag vanaf dinsdag op facebook, instagram en youtube.

Je kan nu de Mamma Mia special van Deepbridge herbekijken op www.youtube.com/boanewsHet Verhaal


Sophie staat op het punt te trouwen op een mooi Grieks eiland en wil door haar vader worden weggegeven. Alleen is het niet duidelijk wie dat is. Ze nodigt drie voormalige liefdes van haar moeder Donna uit voor het huwelijksfeest. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als zangtrio.


Tickets & info

www.deepbridge.be


Foto's (© Steven Hendrickx voor Deep Bridge)


headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0