Met Elckerlyc naar Soldaat van oranje

Soldaat van oranje naar ons land krijgen zal niet meteen gebeuren, dus organiseert Theater Elckerlyc een all-in busreis naar de musical. Naast een luxe busreis, krijg je ook de kans om achter de schermen te kijken en te genieten van de voorstelling.


Soldaat van Oranje - De Musical vertelt het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit de Nederlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Deze theaterproductie neemt u mee langs de gevolgen van Erik's imponerende keuze, tijdens één van de belangrijkste hoofdstukken van de Nederlandse geschiedenis.


Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en Liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staanop scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken... Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?


PRAKTISCH

Voorstelling Soldaat van Oranje op zondag 16/06/2019 om 14u00 in de TheaterHangaar te Katwijk aan Zee (NL).


Inbegrepen in onze formule van € 126 p.p. is:

- Busvervoer met de luxe autocar van Reizen Lauwers (vertrek vanuit Antwerpen om 10u) - Categorie 1 ticket - Backstage rondleiding na de voorstelling - Eén warme avondmaaltijd (excl. dranken): Gebraden beenham met mosterdsaus en 2 verschillende soorten groenten + Ijsdessert
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0