Monty Python’s Spamalot brengt Engelse en Vlaamse humor samen!


Vorige week mocht Gent zich al amuseren met de nieuwste productie van Deep Bridge, maar gister vond de officiële première plaats in de Stadsschouwburg (of was het de Stadsschouwburcht?) van Antwerpen. En wat voor een première! Er vloog niet alleen een koe door de zaal, maar er vlogen ook ontelbaar veel doldwaze personages, idiote scenes en pakkende quotes over het podium.


Never change a winning team, dat maakt Stany Crets meer dan ooit duidelijk, door het merendeel van de cast van 2011 terug naar Camelot te sturen. Koen Van Impe, Jan Van Looveren, Jonas Van Geel, Walter Baele, Nordin de Moor, Ann Van Den Broeck, Kobe Van Herrewegen en Dieter Verhaegen blijken een gouden combinatie, waarbij ieder duidelijk uitblinkt in zijn of haar eigen talent. Waar Jan, Walter en Jonas een groot arsenaal aan typetje op de zaal loslaten, zorgen met name Nordin en Ann voor de vocale hoogtepunten. Maar één ding heeft iedereen gemeen: een ongelooflijk gevoel voor droge, over de top humor. Combineer dat met een ensemble die tot in de puntjes danst, en via ontelbare kledingwissels zich omtoveren van Finnen, tot stoere ridders naar showgirls.
Nog geen tickets? Grijp dan snel uw kokosnoten en galoppeer naar www.deepbridge.be, u bent zeker van een doldwaze, muzikale, hilarische topuitstap!

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0