Musical 40-45 is terug

Zolang er publiek is, blijven we spelen. De daad bij het woord vroegen, vandaag start Studio 100 na een korte pauze opnieuw met een reeks voorstellingen van de musical 40-45. Op 7 oktober werd de spektakel-musical ‘40-45’ losgelaten op het publiek. Momenteel zijn er al meer dan 600.000 tickets de deur uit. Daarmee is ‘40-45’ de meest succesvolle Vlaamse musical ooit. Omdat de vraag naar tickets blijft aanhouden heeft Studio 100 beslist om de productie nog tot in 2020 te verlengen.


Voor wie onder een steen lag, hier gaat het over:


Antwerpen, net na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...


Naast spectaculaire scènes met heel wat special effects, werd het publiek ook geraakt met muziek en pakkende beelden die naar de keel grepen. Het ongeziene technisch concept met rijdende tribunes en het geluid via individuele hoofdtelefoons zorgden ervoor dat alle toeschouwers op een unieke manier meegezogen worden in het verhaal. Om dit grootse concept te kunnen huisvesten bouwde Studio 100 in Puurs een Pop-up theater, helemaal op maat van deze voorstelling. Op alle vlakken is 40-45 dan ook een uitzonderlijke productie geworden.
headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0