Musical acteurs brengen debuutsingle “STORM” uitHet Haachtse muzikale duo David Imbrechts en Michaël Lejeune staan ondertussen al meer dan 10 jaar samen op de planken. Of ze nu samen acteren, een koor dirigeren, een musicalrol op zich nemen of samen zingen. De heren staan quasi altijd samen op het podium en laat dan nu net hun handelsmerk zijn.


Ze zetten hun muzikale samenwerking vanaf nu voort onder de naam ‘De Jongens’, zoals ze in de volksmond reeds genoemd werden. De Jongens brengen nederlandstalige hits, kleinkunst, Franse chançons, van hedendaagse pop/rock tot schlager. Kortom voor ieder wat wils.


Dit weekend brengen ze hun eerste nederlandstalige debuutsingle ‘Storm’ uit. Het nummer werd geschreven door Luc Salou, geproduced door Yannic Fonderie en zal voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld worden op zondag 28 juli vanaf 20u30 op de Jan Primusfeesten 2019 te Haacht.


Michael Lejeune, geboren te Sint-Truiden op 1 september 1988, wist al op jonge leeftijd dat muziek, dans en drama een heel belangrijke rol zouden spelen in zijn leven. Hij voelde de drang om iets te doen met zijn dromen en belande zo op jonge leeftijd op de muziek academy.  Eenmaal hij de microbe te pakken had was er geen houden aan. Zo zette hij zijn eerste stappen in een kinderkoor dat uiteindelijk uitgroeide tot het plaatselijke jeugdkoor. Hij besefte dat dit niet genoeg was en besloot de touwtjes zelf in handen te nemen. Samen met David besloot hij een heus showkoor op te starten met als doel, het publiek te raken. Zijn eerste ware taak was volbracht en dit koor mocht zich dan ook verschillende malen laten horen op grote podia en doorheen Vlaanderen. Toch begon de uitdaging wat te doven en werd een nieuw project op poten gezet. Een plek waar zang, dans, acteren een plaats kreeg. De opstart van SoWhatProductions was een feit. Vergeet opleiding vergeet ervaring, hier was iedereen welkom. De ervaring die hij gedurende de jaren had opgebouwd kon hij hier mooi gebruiken om zijn kennis door te geven aan anderen.  Één van zijn talenten is zonder twijfel dat van musical-acteur/zanger. Hij speelde o.a. reeds in Little shop of horror o.l.v. Veerle Baetens, Merrily we roll along, Little Women, Perfect Freak, Koning van Katoren, Rent, Scrooge & City of Angels. Hij speelde de rol van Tom in de theater-productie ‘Mes en vork’. En speelde mee in de musical Spring Awakening . Ook belande hij al als jonge knaap in het  wonderlijke wereldje van kinderanimatie. Hij nam een kindercd op en schrijft kindersprookjes die hij vertaald naar het echte leven en hier straat-acts van maakt.. Ook ging hij samen met David de uitdaging aan een volwaardig professionele productie  neer te zetten. 

Met als klap op de vuurpijl de Broadway musical 'The Story of my life'. Hierin vertolkte hij samen met David Imbrechts de hoofdrol en speelde deze musical geregeld in vlaanderen gedurende twee jaar.  Daarnaast staat hij ook als duo op de planken. Samen met david imbrechts vormt hij het muzikale duo 'de jongens'. David draait ondertussen al enkele jaren mee in het wereldje van zingen en acteren. Hij was reeds te zien in de musicals: Merrily we roll along, Little Women, Koning van Katoren, Rent, Scrooge, City of Angels. In 2014 bracht hij samen    met Michaël Lejeune in eigen beheer de Off-Broadway musical 'The Story of my Life' naar Vlaanderen, waarin hij de rol van Thomas vertolken. Hij debuteerde in theater met de productie 'Mes en vork.'  Daarnaast volgde hij zangles bij  o.a. Renhilde Schools, Mieke Torfs, en An Lauwereins.   Naast musical runt hij samen met Michaël Lejeune en Hilde Van Bever de vzw So What Productions. David heeft gedurende de afgelopen 12 jaar niet stil gestaan op vlak van spel en zang. zo was hij te zien in verscheidene musicals en   muzikale projecten. Detail en afwerking zijn voor hem cruciaal om tot een geslaagd geheel te komen. Samen met Michael vormen ze het muzikale duo 'De Jongens' met als doel het publiek te overtuigen van hun passie, uitstraling en ​ zang. 


Meer info: www.dejongenszingeninstijl.beheadersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0