Musical Bubbels in het OLT Rivierenhof heeft verrassingen in petto

Het Inteam live concert ‘Musical Bubbels’, op 6 oktober in het OLT Rivierenhof, heeft een aantal verrassingen in petto.


Zo zakt Milan van Waardenburg, die recent nog Dimitri speelde in de Stage Entertainment productie ‘Anastasia’ (Circustheater Scheveningen), af naar Antwerpen om de Rent-cast te vervoegen. Milan stond in 2015 als Roger in InTeam’s ‘Rent’ op de planken in het Fakkeltheater. Hij studeerde destijds nog aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Na zijn studies trok hij naar Duitsland, waar hij in de musicals ‘Tanz der Vampire’ en ‘The Hunchback of the Notre Dame’ (als Quasimodo) stond. Door zijn opgemerkte rol in de Duitse versie van ‘Anastasia’ als Dimitri, werd hij door producent Albert Verlinde gevraagd dat ook te doen in de Nederlandse musical.


Het concert toont tevens een muzikale preview uit de volgende InTeam musical ‘Priscilla, Queen of the Desert’, die door de pandemie naar volgend theaterseizoen 2021-22 moest worden uitgesteld. Hoog tijd om de cast voor te stellen, die niet kan wachten om het publiek te vergasten op een spetterend optreden. Naast de Diva’s worden de namen van de acteurs die Tick, Felicia en Bernadette spelen, onthuld.


‘Musical Bubbels’ brengt 29 artiesten samen in een uniek live concert, begeleid door een 5-koppig orkest. Naast de highlights uit vier InTeam producties (‘Rent’, ‘Blood Brothers’, ‘Kiss of the Spider Woman’ en ‘Priscilla, Queen of the Desert) wordt de show ook afgewisseld met de ‘musical favorites’ van enkele van de artiesten.

Het concert wordt begeleid door een 5-koppige band olv Charles Vandenbroucke.

headersite.jpg
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • https://open.spotify.com/show/5VCEngNwtgHUReCVxpEESQ
  • Twitter
  • livepng
headersite.jpg

© 2021 theaternieuws.be by popehouse

Winkelwagen0